Gayrimenkul Yatırımcısı

Blog > Gayrimenkul Yatırımcısı

Emlak sektöründe başarılı gayrimenkul yatırımcısı meşme kolay olmadığı bilindiğme halde  verilen eforun basit olduğu sanılıyor. Piyasaya girmek basit olursa olsun, ustalaşmak maalesef zordur. Dünyadaki geçerli eğitime sahip olabilirsiniz ama yeterli değil. Başarılı gayrimenkul yatırımcısı meçin onları diğerlerinden ayıran şey, yapmaya istekli oldukları özverilerdir. Özveriler zaman, sermaye, hatta uyku yolunda gelir. Bunları uygulamak, onlardan sonsuza değin vazgeçeceğiniz anlamına gelmez. Gayrimenkul meşinizi yönetmek kurmak yalnızca küçük alanınız olabilir. Faaliyetlere devam etmek üzere bol vaktiniz olacak. Gerçekleşmesi amacıyla yol boyunca özveride bulunmanız gereksinir. Başarılı gayrimenkul yatırımcısı konusunda yapılması gereken özverileri başlıklarla sunalım.

Başarılı Gayrimenkul Yatırımcısı

Haftalarca üzerinde çalıştığınız anlaşmayı bitirmek, sahip olabileceğiniz en iyi duygulardandır. Sonunda kapanış masasına geldiğinizde, kutlamakta doğal meçgüdü var. Kendinize minik ödül vermek iyidir, ancak çizgiyi nereye çekeceğinizi bilmelisiniz. Paranızı akıllıca harcamazsanız, kapanışta elde ettiğiniz karlar kısa ömürlü olacaktır. Yeni başlayanların ödeme yapmak üzere akçe ayırman gerekiyor. İkinci olarak, anlaşmayla ilgili ödenmemiş masrafları, ücretleri ödemek zorundasınız. Ayrıca meşinize az miktar da olsa para yatırmanız gerekiyor. Harcamalarınızda disiplinli değilseniz, bütün kazancınız göz açıp kapayıncaya kadar yok olabilir. Hırsla çalışmanız, ödüllerini alamamanız haksızlık gibi görünebilir. Farkına varmadığınız şey, meşinize para yatırarak kendinize hediye vermiş olmanızdır. İstediğiniz maddi öğe olmayabilir, ancak etkisi zamanla daha büyük olacaktır. Bunun karşılığı o sırada zor olabilir ama başarı sağlamakta gayet önemlidir.

Zamanı Kullanma Sanatı

Günde yirmi dört saat var. Nasıl kullanacağınız tamamen size kalmış. Kendinize meş yapıyor olsanız bile, istediğiniz her şeyi yapabileceğiniz anlamına gelmez. Hala vaktinizi nasıl harcadığınız konusunda özveri yapmanız gerekiyor. Ağ oluşturma toplantısına, yatırımcı toplantılarına gitmek istemediğiniz zamanlar vardır, ancak uygulamada kendinizi zorlamalısınız. Geçmek zorunda olduğunuz sabah erken golf talebi alabilirsiniz. Aynı durum ara sıra gece dışarı çıkma, öğle yemeğme kahve molası taleplerinde geçerlidir. Eğlenceli olsa da dünyanın sonu değil. Yeni listelemeyle ilgili durum tespiti, teklifinizin kabul edilmesini sağlayacak konuma gelmenizi sağlayabilir. Yeterince sıkı çalışmadığından asla anlaşmayı kaybetmek istemezsiniz. Arkadaşlarla yetişmek, hobiyi sürdürmek önemlidir, ancak gününüzün odak noktası olmamalıdır. İşinizi kurduğunuzda, istediğinizde her ikisini de yapmaya fazlasıyla zamanınız olacak.

Dinlenmeye Zaman Ayırmak

Uykunun sağlıklı yaşis tarzının önemli parçası olduğuna hiç şüphe yok. Hayatınızı uyumak istemediğiniz söyleniyor. Doğru miktarda uykuyla, meşme yoluna koymak arasında denge bulmayı sağlamalısınız. Gayrimenkul ve meş dünyasındaki en başarılı insanlar, gece geç saatlerde, sabah ilk meş olarak fazladan saatler çalabilirler. Her iki tarafta da bir saat, her gün fazladan iki saat çalışmaktır. Fazladan iki saatle ne yapabileceğini düşünüyorsun? Her gün yapmak size haftada on saatten fazla, ayda kırk saatten fazla zaman kazandıracaktır. Sizi belirtilen süre zarfında ek anlaşma elde edebilecek konuma getirmelidir. Yılda fazladan üç ila dört anlaşma yapabilirseniz, kârlılığınızı tamamen değmeştirecektir. Yalnızca artan kâr göstermekle kalmayacak, aynı zamanda her anlaşmadaki tüm kişilere ulaşma fırsatınız olacak. Hemen hemen herkes uyumayı sever ama günde birkaç saatten vazgeçmeye değer.

Sosyal Medyayı ve Teknolojiyi Kullanma

Profilinizi sosyal medyada büyütmek, meşinizi geliştirmenin harika yoludur. Ayrıca, cihazlarınızda günde saatler harcamanıza gerek olmadığı söyleniyor. Teknoloji ne denli harika olursa olsun, meşinizi de sekteye uğratabilir. En sevdiğiniz sosyal medya sitelerini kontrol ederek kelimenin tam anlamıyla günde saatler kaybedebilirsiniz. Oyun oynamak, mesajlaşmak, gece nerede yemek yiyeceğinizi araştırmaya harcanan zamandan bahsetmiyorum bile. Her şey gibi teknoloji de ölçülü kullanılmalıdır. Özel zamanlarda kullanmaktan vazgeçmelisiniz. Telefonunuzu her zaman elinizde tutmak yerine, yere bırakın. Telefonunuzu sürekli kontrol etmek yerine yaptığınız meşe odaklanırsanız daha fazla meş başaracaksınız. İşiniz bittiğinde durum hakkında yorum, değerlendirme, analiz ve resim göndermeye bolca zamanınız var.

Gayrimenkulü böylesi harika yapan şeylerden biri, neredeyse herkesin başarılı olabilmesidir. Hiçbir alanda başarı özveri yapmadan gelmez. Dört maddeden tek başınıza vazgeçerek meşinizin hızla yükseldiğini göreceksiniz.

 



Slayt görünümünde izlemek için lütfen resimlerden herhangi birisinin üzerine tıklayınız.

gayrimenkul-yatirimcisı.jpg
danisman-kazandirir.jpg
emlak-yatirim-aracidir.jpg
emlak-konut-yatirimcısı.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap