Gayrimenkul danışmanlığı

Haberler > Gayrimenkul danışmanlığı

Neden Emlak Danışmanlığı?

Gonenc Emlakçılık Şirketi danışmak kazandırır sloganı ile 27 yıl üzerinde süredir satılık kiralık gayrimenkul pazarlama satış süreci yönetme faaliyetini Marmaris Emlak piyasasında sürdürüyor. 

Hepimiz tüm yatırım işlemlerimizin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini isteriz. Fakat deneyim ve tecrübesizlikler yatırımların sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesine engel olmaktadır.

Gonenc Emlakçılık Şirketi olarak; bu yazımızda başlıkta sorduğumuz sorunun yanıtını açıklamaya çalışacağız. Gayrimenkul danışmanlığı nedir? Danışmanlık hizmeti almanın faydaları nelerdir? Gibi birçok soruya açıklık getirmeye çalışacağız.

Danışman; arsa, villa, daire, ev, konut tip. gayrimenkul alım-satım veya kiralama gibi işlemlerinizi size maksimum faydayı sağlayacak şekilde sizin yerinize gerçekleştiren kişilere denilmektedir. Danışmanlar, müşterisini yarı yolda bırakmayan güvenilir kişiler olmak zorundadır. Güvenilir olmak tek başına yeterli değildir. Deneyimli, bilgili, konusunda uzman da olmalıdır. Gonenc Emlakçılık Şirketi 27 yılı aşan süredir yaşadığı deneyimler günün teknik, teknolojik, koşulları, bilimdeki gelişim ışığında vizyon sahibidir. İdealize etmek istemesek de, olması gerekeni belirtmek amacıyla not etmiş olalım.

Ayrıca; danışmanın sorumluluk sahibi, işini özveriyle yapan kişiler olmaları verdikleri hizmetin kalitesini arttırır.

 

Gayrimenkul danışmanlarının görevleri nelerdir?

• Emlakların alım-satımı ile ilgili danışmanlık hizmeti verir

• Satış, ipotek, miras yoluyla geçen mülkiyetlere aracılık ederler

• Noterlerde satış sözleşmesi yapılmasına yardımcı olurlar

• Müşterileri adına beyannameler, formlar doldururlar

• Kat karşılığı inşaat sözleşmesi yapılması konularında danışmanlık hizmetlerinde bulunurlar müşterilerine seçenekler sunarlar. Karşılaştırmalar yapılmasına olanak sağlarlar

• Satış sürecinde, pazarlanma aşamasında modern tekniklerle etkinlikte bulunurlar

• Kiracı adaylarının ekonomik, sosyal durumlarını araştırarak mülk sahibine gerekli bilgilendirmeleri yaparlar

 

Danışmanlarının Faydaları nelerdir?

 Sunulan satılık mülkün pazarlanmasını sağlar

 Alış,  satış işlemlerinde deneyim, tecrübe eksikliklerinin giderilmesini sağlar

 Alıcı,  satıcının zamanda tasarruf etmesiniz sağlar  Müşterisine doğru yatırımlar yaptırarak para kazandırır

 Müşterisine sektör hakkında bilgi vererek tecrübe kazanmasını sağlar

 Birçok yatırım seçeneği sunarak müşterisine kendi iradesine göre seçme hakkı sağlar

 Yatırımların değerlerini çok iyi bildiği için pazarlıkların lehinize sonuçlanmasını sağlar.

 Mülkünüzü pazarlama aşamasında bölgede ki tüm meslektaşlarına yayacak, potansiyel müşterilere anında hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlayacaktır

 Tüm yasal haklarınızı kullanmanızda yardımcı olur. Kısaca doğru gayrimenkul danışmanlığı yapılacak yatırımın başarılı olmasını sağlayacaktır.

Tüm bu işlerin dışında kendi göbeğimi kendim keserim. Aradığım evi ya da satacağım konut için müşteriyi ben bulurum. Profesyonellerle çalışmam diyebilirsiniz. Bu sizin en doğal hakkınız. Ancak: doğru karar verebilmek için, sabırlı çalışma, emek, zaman ayırma gereklidir. Yetmez, bilgiye ihtiyaç olduğu için iyi araştırma da gerekir. Tecrübe ile kısa zamanda kazanılacak değer değildir. 23 yıldır piyasadayız hala her gün yeni bir şeyler öğreniyoruz. Yaşamın kendisi içince var olan deneme yanılma mutlaka karşılığı olan birikimler. İşinde uzman bir bilene danışmak daima kazandırır. Bizden söylemesi.

Kaynak: Marmaris Gonenc Emlak

selimiye-ilan.jpg
gayrimenkul-danismani.jpg
emlak-piyasalari.jpg
marmaris-emlak-konut.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap