On Bir Sır Açıklandı

Haberler > On Bir Sır Açıklandı

Kazançlı Gayrimenkul Yatırımı Yapmanın 11 Yolu

Sırları açıklayacağız.  Ancak; Marmariste satışa çıkarılan parseller yok denilecek kadar azaldı. Bu nedenle Selimiye Emlak piyasası öne çıkıyor. Arazi tarla yanı sıra Selimiye satılık arsa fırsatları henüz bitmedi. Gayrimenkul yatırımı eskiden beri tercih edilen yatırım yöntemlerinden biridir. Her ne kadar gayrimenkul değer kaybetmez lafı klişe olarak bilinse de gerçekten de yatırımcısına doğru bir tercihle ciddi kazançlar sağlayabilecek bir yatırım aracı olarak görülmektedir. Nitekim de arsa arazi tarla yatırımında üzerinde durulan bazı noktalar bu yatırımda elinizi güçlendirebilir. Kazanç elde etmek için sizlere fırsat sunabilir. İşte bu kapsamda 24ncü yılında Muğla Marmaris Gönenç Emlak Şirketi tarafından Selimiye emlak konut piyasasında kazanclı yatırım yapmak için onbir sır açıklandı. Biraz abartılı oldu ama dikkat çekmek için verilen önemi öne çıkaralım dedik.

Peki kazançlı gayrimenkul yatırımının 11 sırrı ne? Hangi noktalara dikkat edersek toprak yatırımından kazançlı çıkabiliriz? İşte sizlerle paylaşacağımız önemli bilgiler yatırımdaki şansınızı arttırabilir. Doğru seçilmiş yatırımla siz de güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. İşte toprak yatırımı ile kazanç sağlamanın 11 sırrı;

Yatırımı ile Kazanç Sağlamanıza Yarayacak 11 Nokta

1 – Yatırım Danışmanından Destek Alın

Toprak yatırımı ile kazanç sağlamanın ilk yolu özellikle de yatırıma yeni atılan kişiler için yatırım danışmanından geçiyor. Eğer yatırım alanında kendini kanıtlamış iyi yatırımcıdan destek alırsanız doğru yatırım yapmanın ilk adımını atmış olursunuz. Uygun fiyattan iyi koşullarla toprak almak size güzel kazançlar sağlayacaktır.

2 – Doğru Fiyattan Alım Yapmayı Unutmayın

Satın alacağınız toprak eğer gerçekten uygun fiyattaysa önemli kazançlar elde edebilirsiniz. Nitekim burada önemli nokta uygun fiyatın getirdiği risk faktörleri nedir? Sorusuna yanıt bulmak diyebiliriz. Çünkü ucuz etin yahnisi yavan olur mantığıyla hareket edip acaba neden uygun? Diye sorgulamak, risk faktörlerini de açığa çıkarmak gerekiyor ki uygun fiyata aldığınız toprak elinizde kalmasın.

3 – Şehrin Gelişen Akışını Takip Etmek Önemli

Şehrin gelişen akışını takip etmek önemli noktadır. Bu noktada gelişen akışı takip edip de yatırımda bulunabilirsiniz.

4 – İmar Planlarını Okumayı İhmal Etmeyin

İmar planlarını doğru şekilde incelediğiniz zaman karlı ve geleceğe dönük mükemmel yatırım yapabilirsiniz. Ki bu planlamayı doğru yaptığınızda çok ciddi kar yapabilirsiniz.

5- Sabrın Sonu Selamettir

Sabır yatırımcıların en büyü silahıdır. Toprak yatırımı için de acele etmemek doğru planlama, doğru araştırma ve doğru alış yapmak çok ama çok önemli kuraldır.

6- Planlarınızı 3 Zaman Diliminde Değerlendirin

Toprak yatırımı yapmanın yollarından biri de doğru planlama ile yatırımda bulunmaktır. Zaman planlamasını iyi yapmanız gerekir. Kısa orta ve uzun vadede dağılan yatırımlar sizlere her koşulda kazanç sağlar. Bu yüzden yatırımınızı bölerek 3 vadede yani hem kısa hem orta hem de uzun vadede yatırımda bulunabilirsiniz.

7 – İlle De Merkez Olsun Diye Diretmeyin Merkez Çevreleri De Önemli

Merkeze yakın konumda yapılan yatırımlar sizlere daha uygun fiyatla daha güzel kazanç sağlar.  Merkezde ısrarcı olmak avantajlı fiyattan alım yapmanıza engel olabilir. Orta, uzun vadeli yatırımlarda bekleme süresi kazanç ile çarpan etkisi sağlar. İmarsız arazi belli süre sonunda imarlı ticari konut veya turistik imar niteliği kazanırsa kazanç geometrik katlama ile katlanarak gider.

8 – Bölge Gelişim Planlarına Dikkat Edin

Ürününüze değer katacak en iyi etmenlerden biri de bölge gelişim planıdır. Kamu ve Belediye planlarını iyi takip etmekte fayda var. Siz takip edemiyorsanız, konusunda uzman danışman size yol gösterecektir.

9 – Satış Zamanınızı Doğru Planlayın

Kazandıran gayrimenkul yatırımı yapmanın sırlarından biri sabırdır. Sabır ederek uygun fiyatla alımı yaptıktan sonra zaman planınızı iyi yaparak doğru zamanda doğru fiyatla malınızı satabilirsiniz.

10- Resmi İşlemlerde Dikkatli Olun

Resmi işlemler yatırımın en önemli noktalarından biridir. Bu yüzden zarara uğramamak için resmi işlemlerde dikkatli olunmalı.

11- Çevresindeki Toprakların Fiyatlarıyla Kıyaslama 

Yatırımında bulunmak için satın almayı düşündüğünüz toprağın bölgesinde yer alan diğer toprakların da fiyatlarını bilmek zarara uğramamak açısından önemlidir.

11_sir_aciklandi1.jpg
gonenc-emlak-marmaris.jpg
adres-gonenc-emlak.jpg
emlak_yatirim2.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap