Marmaris Gönenç Emlak

Haberler > Marmaris Gönenç Emlak

Gönenç Emlak

Nurseli İdiz ön sunumu ile sunulan video kaydı dönüşümlü olarak Business Channel TV kanalında yayınlanmaktadır. Lisansı firmamıza ait olan yayın, sosyal medya platformunda izleyicilere sunulmuştur. Şirketimiz yirminci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Marmaris Emlak sektörü hakkında bu röportaj yapıldı. Gönenç Emlak Marmaris ve Muğla çevresi Armutalan Beldibi satılık kiralık ev arsa villa yazlık konut gayrimenkul video ilan bilgileri veriliyor.

Sektörel Haber Merkezi tarafından hazırlanan program Gönenç Emlak şirketi yönetici ortağı Md. Recep Uğur Yıldırım ile Hülya Kale tarafından merkez ofisimizde gerçekleştirildi.

Kemal Gönenç tarafından 1992 yılında Marmaris merkezde kurulan francheising sistemine bağlı acente faaliyetinde bulunan şirket hisseleri devir edildi. 1994 yılında tamamı aile hisselerinde oluşan Gönenç Emlak Şirketi kurularak faaliyetine başladı. Aralıksız olarak gayrimenkul sektöründe 29 yılı aşan süredir profesyonel danışmanlık hizmeti aktif olarak verilmektedir.

Gönenç Emlak Marmaris ve Muğla çevresi Armutalan Beldibi satılık kiralık ev arsa villa yazlık konut gayrimenkul ilan bilgileri sunulmaktadır. Alıcı satıcı ile kiracı kiraya veren karşılıklı görüşmesi temin edilerek işlem yapılmasına özen gösterilir. Güvenli alışveriş için bu zorunluluktur.

Taşınmazınızın hızlı ve değerinde satılması kiralanmasını sağlamak işimizdir. Aradığınız özelliklerde gayrimenkulü sunabilmekte ayni önemdedir. Deneyim, birikim, bilgi bileşkesi vizyonumuzdan, profesyonel desteğimizden yararlanmanız önerilir.

Gayrimenkul Satıyoruz

Sosyal medya platformundan 5.000 emlak danışmanına yeni kayıt edilen ilanı duyuruyoruz. Önemli olan, aktif portföyümüzde yer alan, yüz yüze görüşmelerle oluşturulmuş, zaman içinde derinlik kazanmış müşteri portföyümüzden sunumlardır.

Çünkü ciddi talep oluşturan, efektif gücü bulunan, hazır müşterilere ürünün arz edilmesidir. Ne aradığını bilen, tarif eden, alım gücünü bildiren müşterilerimize, isteklerine özel emlakları pazarlıyoruz. 29 yılı aşan süredir işimiz bu. Müşteri hazır. Uygun emlak sunabiliyorsan gerisi alıcıya kalır.

Gayrimenkulünü satmak isteyenler, zamanında, değerinde mülkünüz satılsın ister misiniz? Danışmak kazandırır. Satış süreci yönettiğimiz yirmi yılda oluşan deneyim, birikimlerimizden yararlanmak istemez misiniz? Güleryüz ve kahvemiz ile randevu alarak bekleriz. Aklın yolu bir. Buna inanır işimizi bu yola sadık kalarak yapmaya özen gösteririz.

Slayt görünümü ve büyütmek için lütfen resimlerden birisi üzerine tıklayınız. 

Sosyal medya üzerinden haber, duyuru ve yeni ilan bilgilerini takip edebilirsiniz.

marmaris-emlak-ofisimiz
mugla-marmaris-emlak-firmasi
marmaris-gonenc-emlak-merkez-ofisi
gonenc-emlak-sirketimiz
emlak-sektor-haber.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap