Türkiyede Emlak Piyasası

Haberler > Türkiyede Emlak Piyasası

Türkiye Gayrimenkul Sektörü

Mugla çevresi profesyonel danışmanlık hizmeti vermekte olan şirketimiz sektördeki gelişmeleri düzenli olarak izlemektedir. Portföyümüze yeni kayıt edilen ilanın, satılık kiralık gayrimenkul arayanlar için haber değeri vardır.

Bu nedenle duyurularımızı özenle sürdürüyoruz. Yerel olarak Marmaris ve genel olarakta Türkiye emlak sektöründeki gelişmeleri bilgi alt yapısını güçlendirmeye yönelik haber niteliği nedeniyle ele alıyoruz. Yorum analiz çalışmalarımızı değerlendirmelerimizi sitemizden sunuyoruz.

Gayrimenkul sektöründe gelişmenin yönü yatırımcı tipi alıcıya karar verme sürecinde doğrudan etkilidir. Bu nedenle doğrudan yerel gayrimenkul piyasasına hizmet vermemize karşın genel olarak Türkiye gayrimenkul sektörü izliyoruz. Pusulanız doğru bilgi olsun.

Tuik 2015 yılının ilk beş aylık verilerini açıkladığında dikkatimizi çeken gelişmeleri belirtelim. 524. 423 adet satılan emlak konut sayısı geçen yılda aşılan 1.000.000 satılan konut hacmini yine geçeceği yönünde görünüyor.

Diğer konu, ikinci el satışların yeni (Birinci el) satışlardan fazla olduğu. Mayıs ayında bir önceki aya göre %19 artış gerçekleşti. Liderlik, 21.576 adet işlem ile İstanbul'a ait. Nitekim yabancılara mülk satışında da İstanbul'un önde olduğu görülmektedir. 

Marmaris-Emlak.com

Siirketimizin pusulanız doğru bilgi olsun söylemi ile güncel doğru bilgileri farklı kanalları kullanılarak dile getirilmektedir. Gündeme alınmasını istediğiniz konuları ileterek katkıda bulunabilirsiniz.

Sitemizden duyurduğumuz haberleri ilan bilgilerini sosyal medya üzerinden de izlemeniz mümkündür. Düzenli güncellenerek sitemizden Türkiye emlak piyasası emlak konut hakkında haberler ile Mugla Marmaris Emlak Gonenc Gayrimenkul Satılık Kiralık İlanları sunulmaktadır.

Ayrıca; Marmarisbox Bülteni kaynak niteliğindeki arşiv bölümünden 2008-20015 arası her üç ayda bir periyodik yayınlanan Marmaris Emlak piyasa analiz ve fiyat hareketlerini takip edebilirsiniz.

Gonenc Emlak Blog ise; iki yıldır sektöre ait önemli bilgileri paylaşmaktadır. Gündeme konuların alınması ya da eleştiri yorum farklı görüş beyan etme olanağı ile platform sağlanmıştır.

Türkiye gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmelerin izlenerek paylaşılmasında yarar umuyoruz. Sektörün nabzını tutarak perspektif derinliği sağlanması mümkündür.Bilginin gücü paylaştıkça gelişir.

Marmaris Emlak haberlerini izleyebilirsiniz. Sektördeki gelişmeler içinde bize göre haber değeri olan konuları fokuslamaya devam edeceğiz. Gündeme alınmasını istediğiniz konuları lütfen iletiniz.

GonencEmlakBlog.com sitemiz sektör hakkında muhtelif konularda satılık kiralık ilan ve yazılar sunmaktadır. Yorum ve eleştirilere açık olan sitemiz tartışma ve paylaşım amacıyla kurulan platform niteliğindedir. Bu yönde katkılarınız beklenmektedir. Gündeme alınmasını isteğidiniz konuları lütfen bize ulaşın sayfasındsan iletiniz.

Slayt gösterimi için resimlerden herhangi birisine tıklayınız.

turkiye-satilik-aylik-konut-grafik
turkiye-emlak-konut-2015
emlak-konut
marmaris-emlak-ofisi


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap