Dijital Emlak Pazarlama

Haberler > Dijital Emlak Pazarlama

Danışmanlıkta Değişimin Adresi

1994 yılından beri hizmet veren deneyimli Gönenç danışmanlık şirketi olarak digital emlak pazarlama benimsendi açıklaması yaptı. Muğla'nın sahil ilçesinde kurulan firma, gayrimenkul danışmanlık hizmetinde yıllar içinde referans sistemiyle müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veriyor. Faaliyet alanı Muğla çevresi ve Marmaris Emlak gayrimenkul piyasası belirlenmiştir. Yerel çalışma temelinde Datça’dan Fethiye’ye kadar olan sahil kuşağı yerli ve yabancılara yönelik hizmet alanımızdır. Çağı yakalayan, teknolojiyi yakından takip eden ve müşterilerine yakından izlediği piyasa gelişmelerini gerçekçi ve güncel bilgi aktaran Gönenç danışmanlık şirketi modern teknikler uygulayan bir firmadır. Portföydeki yüzlerce ilan elektronik ortamda sunulur. Düzenli aralıklarla sürekli bigi yenilemesi yapılır. Fırsatlar bölümünde yatırımcılara yönelik avantajlı gayrimenkuller tanıtılır. 

Klasik Ticaret Yöntemleri Rafa Kalktı

Gayrimenkul alım satımında pazarlama konusunda sektörü izleyerek firmamız yapısını güncelleme özelliğine sahiptir. Örneğin İstanbul İngiltere konsolosluğu ticaret yetkilisine 1994 yılında mektup yazarak Ülkesindeki gayrimenkul danışmanlık şirketleriyle temas kurmak istediğimizi ve desteklerini istemiştik. Bir hafta sonra fax ile 44 adet firma bilgisi geldi. Hepsine mektup yazdık. Hepsinden de yanıt aldık. Dört firma hariç diğerleri olumsuz yanıt verdi. Sonra telefonlar başladı. 26 yıl önce geçerli olan bu çalışma tarzı mümkün olabilir mi?

Alışkanlıklar Değişti

Akıllı telefonlardan saniyeler içinde dünyanın her yerinden firmalara ulaşmak mümkün. 14400 Bbs hızında harici modemlerle 3.1 Windows işletim sistemi ve Sx, Dx 2.40, Celeron ardından Pentium ve o günün şartlarında P2 bilgisayardan söz edersek yeni nesil bu adam ne anlatıyor diyebilir. Fotoğraf makinesi ile satılık kiralık ev resmini çekerek, negatifler fotoğrafçıda banyo edilir, aldığın resim Scener ile taranır, resim optimize edilir ilan yayınlanırdı. 3.2 diskete kayıt yapan Power-Shot ardından dijital fotoğraf makineleri geldi. Teknolojideki gelişmeler sürek li gelişerek değişiyor. Piyasa aktörleri bu değişime uymak zorunda. Bu nedenle gayrimenkul pazarlama yeni modern yöntemlerle sürdürülüyor. Şirketimiz modern teknikleri uygulamakta ve yenilikleri izlemey6e devam etmektedir. Aslında bir hobi değil ayakta kalmanın zorulu gereğidir. Bu süreçler aslında yaşamın her alanında görülmektedir.

Digital Pazarlama

Şirket Muğla çevresi Marmaris satılık ev, villa, iş yeri, arsa tipi gayrimenkul seçeneklerine sahiptir. Elektronik ortamda güncellenen ilanlar yayınlanır. Sosyal medya hesaplarından ve responsive özellikte akıllı telefonlardan izlenen firma sitesinden izleyiciye sunumlar gerçekleşir. Bu çalışmalarda potansiyel alıcılar satıcılara ulaşma sistem içinde yapılır. Firma stratejik planlama tekniğini benimsemiştir. Dijital pazarlama internet, sosyal medya ve teknoloji ile iç içe olan bir kavramdır. Ticari yaşamın motoru rekabettir. Rekabet gelişmenin de temelidir. Teknolojideki her yeni gelişme karşılık bulur. gelişme yeniliktir. Bu devingenlik gelişmenin yönünü belirler. Bu nedenle yeni teknikler ve modeller sürekli farklılık sağlar. Gelişmelerin gerisinde kalanlar bulundukları yeri kaybederler. Medya tüketim alışkanlığı kavramı sıklıkla kullanılmaktadır. Ne kadar geniş yeni alanların açıldığı ve firmaların bu alanı doldurmak, yere almak amacıyla faaliyetleri takip edilmektedir. 

Profesyonel Destek

Sadece gayrimenkul sektöründe değil pek çok sektörde bu teknik kullanılmaktadır. Konumuz gayrimenkul olduğu için bu yönünü ele alalım. Taşınmazı satmak istediğinizde tabela asarak müşteri bekleme devri geçti. Sosyal medya hesaplarınızdan bütçenize göre binlerce izleyiciye ulaşmak mümkün. Ancak, potansiyel kitle belirlenmez veya yanlış belirlenirse bu çalışma boşa gidecektir. Peki size ulaşmaları için çalışma yürütülürse sizi veya satışa çıkardığınız ilana ulaşılması nasıl gerçekleşir? En basit yolu arama motorlarından temas kurmaktır. Peki 25'nci sayfada firmanızın ismi yer alıyorsa şansınız nedir? Bu soruları yüzlerce arttırabilirsiniz. Yanıtların buluşacağı yer profesyonel çalışmadan geçer. Veya sabırla çok emek ve zaman ayırarak isteklerinizi gerçekleştirme olanağına sahip olabilirsiniz. En kısa yol destek almaktır.

Yeniliklerin Sonsuz Tekrarı

Gayrimenkullerin sanal ortamda bilgisayardan, telefondan veya internete bağlanan herhangi bir cihazdan görünür olmasını sağlayan dijital pazarlama yöntemleri uygulanmaktadır. Günümüzde birçok ürün ve cihaz internet üzerinden satışa sunulmaktadır. Gayrimenkul de benzer şekilde dijital tekniklerle potansiyel alıcılara açık hale gelmektedir. Modern dünya nerede ise geçmişte kalan tüm alışkanlıklarımızı değiştirmiştir. Sağlık, eğitim, ekonomi, savunma, bankacılık ve benzeri tüm alanlarda rekabet ekseninde yaygın kullanım yaşanıyor. Soru; teknoloji insanları daha mutlu etti mi? Yorum sizin.

digital-emlak-pazarlama.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap