Emlak yatırımı nasıl yapılır?

Haberler > Emlak yatırımı nasıl yapılır?

Fiyatları en çok Ege Bölgesinde arttı

Nerede ise hepimizde gelecek kaygısı olmuştur. Dünü yaşadıktan sonra bugünü yaşarken mutlaka geleceği de düşünmek, onun için planlama yapmak, ekonomik kazanç sağlayacak yatırımlar yapmak durumundayız. Bu konuda emlak yatırımı nasıl yapılır sorusu ciddi yanıt istemektedir.

Gayrimenkul yatırımı, bakıldığında en güvenilir, en az riske sahip, en çok kazandıran yatırım araçlarından biri olmuştur. Arsa, daire, dükkân ile iş yeri, yazlık konut gibi yatırımları bu kapsamda değerlendirebiliriz.

Gayrimenkul piyasasında sürekli artış gösteren, değerinin üzerine her zaman daha fazlasını koyan sektör olma özelliğini korumuştur. Prim yapma potansiyeli yüksek gayrimenkul kazandırır.

İnsanların en güvenilir liman olarak gördüğü emlakçılık sektöründe, bugüne aldığın bir arsayı yarın muhakkak daha fazlasına satabilirsin. Doğru seçim yapılırsa kazanç mutlaktır.

Bu açıdan elinde birikimi olan birçok insan yatırım yapmaya çalışırlar. Ülkemiz gelişen ekonomiler arasında olmakla birlikte birçok bölgemizde fiyatlar hızlı bir şekilde artmakta ve yatırımcısına büyük kazançlar sağlamaktadır.

Ege bölgemizin en güzel turistlik yerlerinden biri olarak gösterilen Marmaris beldemizde satılık gayrimenkul fiyatlarında giderek artan bir trend yaşanmaktadır. Bölgenin kıyı kesiminde sayısız, irili ufaklı turistlik tesisler mevcuttur.

Ülkemiz vatandaşları, dünyanın çeşitli ülkelerinden birçok yabancı turist bölgeyi ziyaret edip, doğal koylarını, tarihi, kültürel alanları gezmektedirler. Turizm sektörü Marmaris ve bölge insanı için inanılmaz bir gelir kaynağı haline gelmiştir.

Profesyonel hizmet satın almak

Bölgeye her yıl artan oranda devam eden ilgiye paralel olarak emlakların fiyatlarındaki yükselme gözlerden kaçmamaktadır. Marmaris ilçesinde hizmet veren Gönenç Emlakçılık Şirketi bölgede bulunan arazi, arsa, daire, yazlık, villa gibi birçok yatırım nitelilerine sahip gayrimenkulleri müşterilerine en uygun şartlarda 22 yıldır sunmaktadır.

Bu alanda bölgenin en bilinir, güvenilir danışmanlık firması olan Gönenç Emlakçılık Şirketi her zaman yatırımcılara doğru yatırımlar yapılması için aracılık eder. Satış süreci yönetiminin en önemli aşamalarından birisi karar vermektir.

Bölgeyi çok iyi bilen şirket yetkilileri bölgenin daha da değerli olacağını, özellikle yatırımcılara Marmaris çevresinde arazi ve arsa satın almalarını önermektedir. Portföyünde satılık yatırımlık yerler olan şirket, ilanlarını www.gonencemlak.com.tr sitesinden sunmaktadır.

Türkiyede Mugla Marmaris gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır ve arsa daire villa konut tipi satılık gayrimenkul ilan bilgileri siteden verilmektedir. Şirket; müşterilerine bu değerli beldemize herkesi beklediklerini, fırsatların bitmediğini duyurmaktadır.

Fırsatlar bitmez

Revizyon Planı onaylandıktan sonra, mahalle statüsüne giren köyler, çekim merkezleri oldu. Yüksek metrajlı arsalar yoğun ilgi gördü. Görmeye devam ediyor. Orta, uzun vadeli yatırımcılar, bu merkezlere yöneldi.

Kısa vadeli yatırımların ise, nüfusun yoğun olduğu, Marmaris merkez ile sahile yakın mevkilere yöneldi. Konut kredisi uygun Marmaris satılık daire yanı sıra, Armutalan, Beldibi, İcmeler sektöre avantajlı emlaklar sunuyor. Fırsatları kaçırmamak için sürekli güncellenen ilan bilgilerini izlemeniz önerilir. Bilgi güçtür. Danışmak kazandırır.

Resimleri büyütmek ya da slayt görünümünde izlemek için lütfen herhangi birisi üzerine tıklayınız.

emlak-konut-yatirim1.jpg
arsalar-ilanlari.jpg
villalar-ilanlari.jpg
kiralik-isyeri.jpg
ticaret_odasi_uyesiyiz1.jpg
direler-ilani.jpg
konut-ilanlari.jpg
satiliklar-ilani.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap