Marmaris Ev Kiraları

Haberler > Marmaris Ev Kiraları

Gonenc Emlak Şirketi Marmaris ev kiraları arttı açıklamasını duyurdu ve ihtiyacı olanların yaz gelmeden fırsatların takibini önerdi. Kiralık konut arzındaki arzın daralması, talebi karşılamıyor. Sonuç, fiyatlar sürekli tırmanıyor. Ayrıca devresel hareketlerle yaşanan artış var. Kiralık 2+1 evler aylık 600-800-TL seviyelerinde, 3+1 konutlar 750-1200, villalar 1500-3500-TL aralığında olduğunu belirtelim.

Neden Yaz Sezonunda Kiralar Artıyor?

Daha evvel Marmarise gitmemiş olan ve bu yaz aylarını kesinlikle adından sık bir şekilde bahsettiren turistik ilçemizde geçirmek isteyen kişilerin, Marmaris haber sitelerinde ve gazetelerinde yazılanları okuduğunda sürekli olarak Marmaris de neden yaz aylarında kiralar artıyor sorusunu sorduğu görülüyor.

Yapılan araştırmalar ve analiz neticesinde elde bulunan bilgilere bakıldığı zaman gerçekten de bölgemizde bulunan kiralık evlerin turizm sezonunda daha farklı fiyatlar içerisinde bulunduğu görülüyor.

Bu konuda sektöre hizmet veren ve Gonenc  Emlak bünyesi altında çalışma sürdüren firmaların ise yaz aylarında  kiralık ev fiyat artışlarının gayet doğal olduğunu belirtiyor.

Bakıldığı zaman hemen her yaz aylarında özellikle de Marmariste bulunan kiralık evlerin hemen hemen hepsinin sezonluk olarak kiralanıyor olduğunu görebilirsiniz.

Yaz aylarının gelmesiyle oldukça çılgın fiyatlar dahilinde yaz sezonunun tam kısmında kiralanan evler, genellikle aylık ya da haftalık olarak kiraya verilen evlerin kış aylarında ise yaz aylarında bulunduğu fiyatın yarı fiyatına kiraya verildiği gözleniyor.

Marmaris emlak sektörü içerisinde de genel olarak bu durumun gözleniyor olduğu bilgisi de sizlere verilmelidir. Çünkü hemen her emlak firması yaz dönemleri içerisinde bu yola başvuruyor ve fiyat artışı yaparak daha fazla kazanç elde ediyor.

Ne var ki yapılan bir çok haber ile birlikte bizlerinde sizlere sunmuş olduğu haberlere bakıldığı zaman, insanların artık Marmaris içerisinde ki kiralık evlerin sürekli fiyat artışı göstermesinden dolayı burayı tatil yapabilmek için tercih etmelerinden vazgeçiriyor.

Bu duruma el koymak isteyen ve insanların daha uygun fiyatlar ile Marmariste iyi bir tatil süreci geçirebilmesini hedefleyen  Belediye, birbirinden farklı konut çalışma projelerini tek tek ele alarak en ince ayrıntısına kadar değerlendiriyor.

Kısa zaman içerisinde isteklerinize uygun olan, aynı zamanda tatil dönemlerinde insanlara daha uygun fiyatlarla sunulması planlanan konutların proje çalışmalarının tamamlanması, vakit kaybetmeden  konutların yapımına başlanması bekleniyor.

Bu sayede insanlar Marmaris kiralık ev konusunda hemen hemen istediği her fiyat koşullarında kiralık, bulabilecek, tatil günlerini bu bölge içerisinde geçirme şansını bulabilecek.

Kira kontratı

Anlaşma sağlandıktan sonra yasal geçerliliği olan kira kontratı tanzim edilir. Kontrat bir akittir. Her iki tarafın, kiralayan, kiraya  verenin hukukunu güvence altına alır. Asla ihmal edilmemelidir.

Ne kadar yakın ya da güvenilir olsa da, neticede karşılıklı varılan anlaşmanın güvencede olması önemlidir. Çünkü, muhtelif kanunlar kombinizasyonu ile hukuk şemsiyesi tesis edilir. Örneğin, tebligat kanunu, haciz, tahliye, alacak konulu yasalar toplumun yaşanılan sorunlarını adalet ile çözmesini temin eder.

Konuş veya işyeri kontratlarınızın avukat aracılığı ile düzenlenmesi yararınıza olur. Eksik düzenlenmiş kira kontratı sizi korumayabilir. kesin haklı olduğunuz konuda hakkınızı arayamaz duruma düşebilirsiniz.

Ayni durum, işyerleri için, mali müşavir danışmanlığı da gerektirebilir. Evi bulmak için satın aldığınız gayrimenkul danışmanlık hizmeti kadar, müşavir ve avukat desteği de gerekebilir. Sloganımız; danışmak kazandırır olmuştur.halk arasında bir bilene soralım diye boşuna dememişler.

Kiralık evler için Kaynak:  Marmaris kiralık ev,  Marmariste kiralık konutlar 

Lütfen resimleri büyütmek için üzerine tıklayınız. İsteklerinizi sorularınızı bize ulaşın sayfamızdan iletebilirsiniz.

marmaris_konut1.jpg
emlak-ilanlari.jpg
emlak-piyasasi2.jpg
kiralik-evler.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap