Marmariste Emlak Fiyatları

Haberler > Marmariste Emlak Fiyatları

2017 Konut Fiyatları

Muğla Marmaris Emlak fiyatları ve 2017 yılında yeni konut genel fiyat seviyeleri hakkında Gonenc Emlak Şirketi açıklama yaptı. Firmamız, Marmaris piyasalarında marmaris-haber.com sitesinden konuk yazarlara da yer vererek sektör için makaleler yayınlamaktadır. Muğla Marmariste Emlak fiyatları ve 2017 yılında yeni konut genel fiyat seviyeleri hakkında Gonenc Emlak Şirketi açıklama yaptı. Bu değerlendirmeyi sunuyoruz. Türkiye geneli satılık ev fiyatları çok büyük farklılıklar gösterir. Bizim için ülke geneli söz konusu olduğunda total önemlidir. Aylara göre satış raporları bize emlak hareketini, yönünü gösterir.

Fiyat Endeksi

Güvendiğimiz TUİK yayınlanan raporlarını baz olarak ele alırız. Ayrıntılı incelemeler bize, konut kredisi kullanılarak her ay ne kadar satışın yapıldığını, yeni ya da ikinci el satılan konut rakamlarını veri olarak sunar.

Geçen veya geçmiş yıllara göre karşılaştırma yaparak geleceğe yönelik öngörü sahibi olmanız da mümkündür. Nitekim: 2014 yılında 1.000.000 adet konutun satılması ardından 2015 yılında da bir milyon adetin üzerinde ev satılacağını öngörü olarak ifade etmiştik.

Nitekim raporlar görüşümüzü doğruladı. 2016 yılı son çeyreğinde bu döngüyü yaşayacağımız analizciler için ortadaydı. Geçmiş hareket izleri ciddi takip edilirse mevcut durumu kavrama, geleceğe yönelik tahmin oluşturmada önemli dayanaktır.

Türkiye geneli gayrimenkul sektöründe yaşananlar arz ve talebin dinamikliği doğrudan yatırımcıları da yakından ilgilendiriyor. Yatırım araçlarından, döviz, altın, gayrimenkul öne çıkmaktadır.

Doğru bilgilere dayanan seçimler yatırımcısına kazandıracaktır. Muğla Marmaris  piyasasında durum Türkiye'de gayrimenkul sektörünün yansımasından farklı değildir. Gelişmeleri ayna tutar gibi izleyebilirsiniz. Spesifik özellikler ve etmenlerin dışında hemen her şey aynı karakteri yansıtır.

Birinci El Konut Fiyatları

2017 yılına girerken yeni konutlara ilginin devam ettiğini belirtelim. En yüksek fiyatlı konutlar, Marmaris sahil şeridinde, deniz manzaralı daireler, rezidanslarda görüldü. 2+1 deniz manzaralı Marmaris konut fiyatları  Bir Milyon TL üzerinde etiketlerle alıcı buldu, buluyor.

Deniz gören evlen ardında, ayni metrajda manzarası olmayan yeni dairelerin fiyatı 450.000-TL seviyelerinde tutundu. Ara sokak, iç taraf cadde tarafında yer alan konutlarda 420.000-TL satış etiketi görülüyor.

Marmaris yanı sıra Beldibi, Armutalan piyasasında fiyatlar, 380-400.000-TL seviyelerinden aşağıya inmedi. Konut kredisi kullanımına uygun evler orta gelir ve üstü düzeyde ailelere sunum gerçekleştiriyor. Karşılığının alındığını belirtelim.

Peki; 3+1 evlerde durum nedir? Nerede ise yerleşik etiket fiyatı her yerde 850.000-TL olarak söz edilmektedir. Genellikle, inşa edilen apartmanların çatı ile irtifaklı olan dairelerinde bu metrajı yakalamak mümkün olmaktadır.

Villa konumundaki gayrimenkul satış etiketleri doğrudan arsa metre kare ölçümü ile orantılıdır. %15 Kaks imarlı 500m2 arsa, 500.000-TL satın alınabilirse; anahtar teslim villa 1.200.000-TL fiyatıyla karşımıza çıkar.

Gonenc Emlakçılık Şirketi portföyünde 645m2 arsası bulunan 9+1 Villa 2.000.000-€ fiyatla pazarlanmaktadır. Görüldüğü üzere fiyatlama ucu açık yönde hareket etmektedir.

Marmariste ikinci el satılık konutların durumu hakkındaki yazımızda diğer makalemizde ele alacağımız başlık olsun.

Gönenç Emlak

01.01.1994 tarihinden beri Marmaris gayrimenkul piyasasında aktif danışmanlık hizmeti veriyoruz. 28 yıl deneyim sonucu, artık piyasa, sektör hakkında değerlendirmelerimizi paylaşıyoruz. 

Gayrimenkul dünyası son derece iç içe geçmiş dinamikler bütünüdür. Çok farklı denklemler korelasyonu sektörde yaşanır. Sektörü anlayabilmek, doğru kararlar verebilmek için bilgiye ihtiyaç vardır. Doğru, sağlıklı bilgiye. 

Ancak; tek başına bilginin yararı olmayabilir. Analiz önemlidir. Değerlendirmeler analiz sonucudur. Ardından, sonuç çıkarma, buradan hareketle öngörü, varsayım gelir. Bu süreç yatırımcılar için gereklidir. Veya profesyonel danışmanlardan hizmet alınması gerekir. Burada işbirlikleri tesis edilir.

Küçük yatırımcılar için ayni sürecin mikro seviyede kopyası yaşanır. Bu yaşananlar sizi doğru sonuçlara götürür. Verdiğiniz kararın başarısı ardında belirttiğimiz birikimler vardır.

Firmamız stratejik planlama, medya marketing gibi modern yöntemlerle yeni ticaret yaşamına uyumlu aktif çalışma sürdürmektedir. Her zaman dediğimiz gibi; Danışmak Kazandırır. 

Kaynak; Marmaris satılık konut , Marmaris satılık daire 

 

marmaris-emlak-haberi.jpg
marmaris-konut-hesabi.jpg
marmaris-emlak-finans.jpg
marmaris-emlak-ilan.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap