Emlak İlanları

Haberler > Emlak İlanları

Mobil Uyumlu Web Sitesi

Teknoloji günden güne gelişiyor. Gelişme hızı baş döndürücü boyutlara ulaştı. Piyasaya sürülen ürün üç ay sonra demode oluyor. Bu gelişmeler ayni zamanda tüketim çılgınlığını da körüklüyor. Fakat karşı çıkmak mümkün mü?

Yatırımcıların çok önem verdiği gayrimenkul piyasasında, pazarlama ve satış yöntemleri de, hızla değişiyor. Mortgage ve tut-sat yöntemleri satış işlemleri hacmini büyütüyor.

2014 yılında Bir Milyon Konut satışı gerçekleşmişti. Bu yıl ise Kasım ayında bu seviye aşıldı. Türkiyede lokomotif sektörlerden inşaat sektörü büyüyen hacmi, deneyimi, birikimi ile dış piyasalarda rahatlıkla rekabet edebilir düzeye geldi. Türkiye de, kentlerin yüzü değişiyor.

Bütün bu gelişmeler doğrudan emlakçılık sektörünü de etkiledi. Artık; bir masa bir kasa ile aç dükkanı devri tarih oldu. Satılık konut arayanlar, sokak sokak dolaşmıyorlar. İnternet dünyası, evde kahvelerini yudumlarken, binlerce sunulan seçenekler içinde aradıklarına ulaşabiliyorlar. Web sitesi olmayan gayrimenkul danışmanlık şirketi kalmadı.

Zaman paradır. İletişim, hayatımızda her an ve her yerde yaşanıyor. Akıllı telefonu olmayan yok gibi. Bu nedenle, ilanlar telefonunuza gelsin istiyorsanız mobil uyumlu siteleri izlemeniz gerekmektedir.

Örneğin; Marmariste gayrimenkul satın almak yatırım yapmak istiyorsanız; öncelikle araştırma yapmanız gerekmektedir. İstediğiniz bilgileri sabırlı, dikkatli çalışma ile edinebilirsiniz.

Mugla Marmaris Emlak ilanları resim video ve konut ev arsa daire bilgileri Gonenc Emlakçılık Şirketi tarafından sunuluyor. www.marmaris-emlak.com sitemizde bu çalışmayı gerçekleştirdik.

Marmaris satılık daire yanısıra arsa villa yazlık konut tipi gayrimenkul ilan bilgisi portföyden verilmektedir. Armutalan Beldibi İcmeler ve Marmaris çevresi konut kredisi uyumlu satılık kiralık ilan bilgileri video görsel desteği ile desteklenmektedir.  

21 yılı ardında bırakan Gönenç Emlakçılık Şirketi porfföyünden ilanlar detaylı bilgi ve resim video görsel desteği ile sunulmaktadır. Bu sunumlar yapılırken hedeflenen potansiyel alıcı satıcı kitlesine ulaşma sağlanması gözetilmektedir.

Digital Medya

Özellikle, internetin gelişim sürecince pek çok şeyi de sürükleyerek geliştirdiği söylenebilir. İletişim üzerinde inanılmaz etkisi yanısıra, bilginin paylaşılması, bilgiye ulaşılmasının kolaylığı sınırları kaldırdı.

Medya sektörü gibi, pek çok sektör de doğrudan etkilendi. Yeni mesleklerin doğması bu süreçte yaşandı. Nitekim mobil uyumlu siteler, sosyal medya üzerinden iletişimde inanılmaz getiriler sağlıyor.

Gayrimenkul sektöründe, haber, duyuru, ilanlar sosyal medya platformundan paylaşılmaktadır. Sitemizin sol alt köşesinde bulunan sosyal medya ikonlarından hesaplarımızı görebilir, takip edebilirsiniz. 


Slayt görünümü, resimleri büyütmek için resimlerden herhangi birisine lütfen tıklayınız. Daha detaylı İlan bilgisi ve resim talebinizi, lütfen Bize Ulaşın sayfamızdan iletiniz.

mobil-sitemiz1.jpg
konut-yatirimi.jpg
marmaris-gonenc-emlak.jpg
mugla-marmaris-ofisimiz.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap