Satılık Adalar

Haberler > Satılık Adalar

Satılık Adalar

Türkiye gayrimenkul sektöründe adalar her zaman ilgi çekmiştir. Ege ve güney sahillerinde irili ufaklı adalar zaman içinde defalarca basında yer almıştır. herhangi bir adanın satışı gazetelerin hemen manşetindedir.

Bu tip gayrimenkuller alt ve orta gelir sahiplerinin satın alabileceği mülkler değildir. Yerli yabancı zenginlerin satın alabileceği emlak tipi olarak ayni zamanda magazin haber değeri de vardır. Kim almış, bakmış, aldı mı? Toplumun ilgisi habere yönelir.

Gonenc Emlak Şirketi Marmaris satılık ada piyasasında üç tane adayı portföyünden sunmaktadır. Mülkün kendisi kadar satış fiyatları da merak edilmektedir.

Pazarlama konusunda bilgi kirliliği pek çok konuda olduğu gibi burada da görülür.Farklı firmalar ayni ürünü farklı fiyatlarla pazarladıklarını iddia ediyorlar. Sanki telsiz telefon oyunu gibi.

Nitekim; şirketimiz özenle bu konuda aracılarla görüşmeyi kabul etmemektedir. Her üç satılık ada doğrudan sahipleri ile görüşme üzerine pazarlama sürecini yönetmektedir.

Sunduğumuz adalardan sadece bir tanesinde, tapuda kayıtlı konut, havuz, bakım evi tescili yapılmış, T.C.Ulaştırma Bakanlığı'nın izni ile telefon, elektrik, su hattı adaya ulaştırılmıştır.

Diğer iki adanın da, imar izni yoktur. 20 yılı aşan süre içinde bu güne kadar yüze yakın satılık ada görüşmesi içinde, gelen talepler, rezidans, otel, resort yapılabilir özelliğine sahip ada talebi oldu. Bu güne kadar böyle bir izin alınamadığı için, talepler askıda kaldı.

Ege denizinde bulunan Garip Ada, içinde bulunan analiz yapılarak raporlanmış, sülfürlü şifalı su, gerekçesine dayanak yapılarak sağlık turizmine yönelik otel yapılabilmesi için ön izin alınmıştı.

Nitekim; bu ada tanınmış inşaat firması sahibi tarafında satın alındı. Burada inşaat izinleri ve çalışması sürüyor. Ayrıca Çanakkale tarafında konut inşaatına uygun ada olduğu ve nüfus almış yerleşim biliniyor.

Abrahamovic adı basında sık sık adalar konusu ile ilişkilendiriliyor.  Bodrum'da sanatçı Tarkan'ın ada  baktığı haberleri çıkıyor. Az önce söylediğimiz gibi, magazin sektörü alıcısı olduğu için bu heaberleri yapıyor, yapmaya devam ediyor.

Kimlerin ada satın aldığı veya ilgilendiğini açıkladık. Peki neden böyle bir arzu oluşuyor? Bize göre yatırım düşüncesi ön planda. Emsali, rayici limitlerde sınır tanımazlığı cazibe oluşturuyor.

İtibar için de satın almalar gerçekleşebiliyor. Kullanım için sahip olunan vasıflar da cazip görünmektedir. Gelecekte imar vb. değişimin olabileceği beklentisi de kar dürtüsünü tetiklemekte olduğundan bu tip gayrimenkullere yönelim tesis edilmektedir.

Doğrudan sahiplerinin avukatları ile görüşme temin edilerek güvenli alışveriş sunuyoruz. Şirketimiz bu konuda Ekonomist Kemal Gonenc 'i yetkilendirmiştir.

Aracılar kabul edilmediği için lütfen bu konudaki özenimiz için bağışlayınız. İşimizi prensiplerimize uygun yapmaya çalışıyoruz. Sorularınız için +90 532 312 01 16  Mugla Marmaris emlak haberleri Gonenc gayrimenkul danışmanlık şirketi satılık kiralık ilanları ile ev villa yazlık konut arsa bilgileri güncellenerek verilmektedir.

NOT: Çiftlik adası 2015 Aralık ayında satılmıştır.

satilik-ada


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap