Emlak Franchise

Blog > Emlak Franchise

Emlak Franchise Almak Yararları mı?

1991-1993 yılları arasında Türkiyede on-line sistemiyle birbirbirine bağlı 38 adet şubesi bulunan Emlak Danışmanlık hizmeti veren Anonim Şirketin Marmaris Acentesi olarak franchise sistemiyle sektöre girerek, faaliyette bulunduk. 25 yıl önce bu sistem tanınmadığı ve uygulamada büyük sıkıntılar yaşadığımız için, kurduğumuz firma hisselerini devir ederek sattık.

Kendi aile şirketimizi 01.01.1994 tarihinde kurduk ve bu güne kadar aktif olarak piyasada hizmet veriyoruz. Mesleğe yeni başlayanlar için, sistemde yer almalarını tavsiye ediyoruz. Bu konuda ayrıca deneyimlerimizi istek üzerine yazmaya karar verdik.

Gonenc Emlak Şirketi çeyrek yüzyıllık deneyim ve birikimlerini gayrimenkul sektöründe paylaşarak mesleğe yeni başlayanlara emlak franchise sistemini önerdi.. Yenilik, değişimin gelişimin motorudur. Özünde rekabet vardır. Yeni ticaret statükocu anlayışla tesis edilemez.

Hizmette entegrasyon

Emlak sektöründe son zamanlarda yaşanan canlanma, iş kurma hayali olan birçok, insanın yöneldiği sektörlerden biri olmuştur. Emlak sektörü hızla gelişmekte ve yükselmekte olan bir sektördür.

Emlak sektöründe artık birçok marka Franchise yolu ile büyüyor. Franchise denilen yol ise, bir markanın adını, bilgisini ve becerisini belli bir bedel karşılığında kullandırma işlemidir.

Yani özetlemek gerekirse kişinin sahip olduğu markayı kısa zamanda büyümesini sağlama işlemidir. Örneğin bir marka kendi çabası ile büyümeye çalıştığında, bu süreç bir hayli uzun ve yorucu olabiliyor.

Franchise yoluna başvurulduğunda ise yapılması gereken tek şey müşterisi hazırda olan bir markanın temsilciliğini alarak, markanın verdiği eğitimlere katılmak olacaktır.

İşte emlak işinde de Franchise yolu ile iş kurma süreci çok daha kolay olacaktır. Bu yöntem sayesinde gerekli olan iş eğitim desteklerine sahip olmanın yanında, ihtiyaç duyduğunuzda yardımınıza koşacak birilerini de bulmuş olacaksınız.

Emlak Franchise Sistemi

İş sahibi olma ve bir iş kurma yolunda herkesin aklında kısa sürede markasını geliştirmek ve yükseltmek fikri vardır. Emlak Franchise aldığınızda, iş kurulumu sürecinden itibaren her türlü destekten de yararlanma imkânına sahip olursunuz.

Piyasadaki güncel bilgileri takip edebilir ve her türlü yenilikten haberdar olabilirsiniz. Franchise sayesinde işinizi geliştirmenin yanında en iyi şekilde yapabilme imkânını da elde etmiş olursunuz.

Franchise yolu; sözleşme, yer bulma ve eğitim olmak üzere 3 aşamada gerçekleşir. Franchise yolunu tercih ettiğiniz takdirde, kuracağınız işin, yer tespitinden dekorasyonuna kadar her şey ile uzman ekip ilgilenecektir.

Kaliteli bir iş çıkarmak için büyük çaba sarf eden uzman ekip, herhangi bir başarısızlık ya da hata olmaması için son derece titizlik ile çalışırlar. İş kurma şamasında tek başınıza yapmanı gereken işler emlak Franchise sayesinde daha kolay hale gelecektir.

İş kurma aşamasındaki zorlukları göz önünde bulundurduğunuz takdirde, emlak Franchise yolu ile çalışmak çok daha faydalı ve mantıklı olacaktır. Birçok marka, franchise alarak büyümeyi tercih ediyorlar. Bu sayede diğer markaların bilinirliğinden ve tecrübesinden de yararlanma imkânına sahip oluyorlar.

Kaynak: Marmaris haberMarmaris satılık daireler

emlak-piyasaları.jpg
marmaris-emlak-finans.jpg
marmaris-emlak-firması.jpg
marmaris-emlak-sektörü.jpg
marmaris-konut-fiyatları.jpg
emlak-piyasa-haber.jpg
kale-evi.jpg
marmaris-arsalar.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap