Selimiye Emlak Fiyatları

Haberler > Selimiye Emlak Fiyatları

Selimiye Emlak Fiyat Etiketleri

Muğla Marmaris Selimiye gayrimenkul sektörü satılık arsa arazi fiyat etiketlerinin bölgede ikili karakter taşıdığı belirtildi. 25 yıldan fazla süredir danışmanlık hizmeti veren Gönenç Emlak Şirketi tarafından Selimiye Emlak fiyatları açıklandı konu hakkındaki değerlendirme paylaşıldı. Bu ikili karakteri tanımlamaya çalıştığımızda hem yatırım fırsatı özelliğine sahip ucuz fiyatlar var, hem de Florida fiyatlarını aşan yüksek fiyatlar bulunuyor. Peki, ucuz ve pahalı fiyat etiketleri nasıl birlikte olabiliyor? Selimiye emlak piyasasının kozmopolit yapısını yansıttığını söylemek mümkün.

Selimiye Florida Fiyatlarda Yarışıyor

Kıyı Kenar Şerit kanunu sınırı dışında olan, sit alanında bulunmayan, deniz manzaralı, merkezde 600-800m2 villa inşaatına uygun parsel 400-650.000-USD etiketine sahip. Ayni nitelikler kapsamında, biraz daha büyük ruhsatı bulunan villa ise, 2.500.000-EURO. Plajdan bir kilometre uzaklıkta müstakil taş ev ise indirimli fiyatı ile 5.000.000-TL satış fiyatı ile piyasada pazarlanmaktadır. Orta seviye gelir düzeyine sahip alıcı potansiyelinde bile zorlayıcı 2020 satış fiyatları izlenmektedir. Ancak; fırsat kapsamında çok uygun parseller de bulunmaktadır.

Yatırımcı Bölgeye Odaklandı

Herhalde beş yıl içinde tamamlanacak yatırım fırsat süreci var. Ancak, bu sürecin günden güne yoğunluğunu yitirerek gerilediğini belirtelim. Fırsat nedir? Önce tanımlayalım. Gayrimenkul sektörü kapsamında fırsat, öngörülen gelişmelerin ardından satın aldığın fiyatın piyasa değerleri çok üzerinde satışını sağlayan taşınmaz alışverişidir.

Kazanç getirisi yüksek potansiyeli olan gayrimenkul alarak belirli süre sonunda satarak para kazanmaya yönelik girişimdir. Girişimcinin kar amacı güderek sermayesini değerlendirmesidir. İşte bu tip taşınmazlar yatırıma uygun, yatırımcıya cazip yatırım fırsatlarıdır.

Fiyatlar Neden Yükseliyor?

Yanıtı çok basit. Selimiye sürekli talep alıyor. Büyük kentlerin kaos gibi yorucu yaşam tarzından kaçanlara bölge kucak açıyor. Coğrafi yapısı açısından nerede ise her yerden deniz gören manzarası var. Ayrıca teknelerin uğrak yeri özelliğine sahip. Bu nedenle, tatilciler, günübirlik konuklar, emekliler, yatçılar buraya akın ediyor. Talep alması yanında imar çalışmalarının gelişmedsi ile belirsizlik azaldı. İmar barışı ile ruhsatı olmayan konutların satın alınmasında yıkım riski ortadan kalktı. Köy idare sisteminden Mahalle idare sistemine geçilmesi yatırımların hacim olarak büyümesinde etkili oldu. İşte bu etkenler talebin artışına ivme kazandırdı. Fiyat piyasada geçmişe oranla artan trend ile yükselen seviyelere geldi.

Hala Yatırım fırsatı var mı?

25-30 yıl önce burası yatırım cenneti özelliğine sahip bulunuyordu. Nerede ise satın alınan yer parsel yatırımcı için kısa ve orta vade kazandırıyordu. O günler artık mazi oldu. Bugün yatırımcılar için trenin son vagonuna tutunma evresi. Alan alıyor almayan kaçırıyor. Tıpkı bir zamanlar Marmaris Emlak piyasasında olduğu gibi. Sahillerde yer kalmadı gibi. Ancak yamaçlarda hala satılık yerler var.

Prim yapma potansiyeli yaşayan parselleri fırsat potasında görebiliriz. 1.200-1600m2 civarı imarın gelmesini bekleyen araziler 300-400.000-TL fiyatla alıcısını arıyor. İmar geldikten sonra 1/3 hatta 1/4 oranında parseli iki misli fiyatla bulursanız, alabilirsiniz. Kaçan trenin arkasından bakanlar daima olur. Siz eğer yatırım yapmayı düşünüyorsanız artık karar verme aşaması geldi diyebiliriz.

Selimiye Gönenç Emlak Şirketi

1994 yılında kurulan gayrimenkul danışmanlık şirketi bölgede buy güne kadar aralıksız hizmet vermektedir. Firma Marmaris merkezde kurulmuştur. Merkez ofis adresi kuruluşundan beri ayni adrestir. Portföyünde yüzlerce satılık emlak ilanı bulunmaktadır. İlanlar düzenli aralıklarla güncellenerek sürekli yenilenmektedir. Uzman ekip çalışması ile yürütülen faaliyet alanı Muğla çevresi ve Marmaris ekseninde Datça’dan Fethiye’ye kadar olan sahiller, turistik yerleşim alanlarıdır.

Yabancılara yönelik pazarlama ve danışmanlık hizmeti yurt dışından iş ortağı firmalar ile yürütülmektedir. Selimiye Mahallesi ve çevresinde 27 yılı aşan süredir gayrimenkul danışmanlığı, alım satım konusunda etkin çalışmalarımız devam etmektedir. Şirket resmi sitemizde ailemizin sahibi olduğu arsa ve araziler hakkında bilgiler mevcuttur. Bu parseller tarafımızdan satışa sahibinden satılık olarak verilmektedir.

Marmaris Emlak Haberleri

selimiye-arsa-fiyatlari.jpg
mugla-marmaris-selimiye.jpg
selimiye-emlak-fiyatlari.jpg
marmaris_selimiye.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap