Armutalan Emlak

Haberler > Armutalan Emlak

Armutalan Satılık Evler

Gönenç Emlak şirketi bahçeli konutların bulunduğu Armutalan emlak piyasası hakkında açıklamaları gayrimenkul sektöründe paylaşıyor. Muğla Marmaris Armutalan emlak konut piyasası; yüzme havuzlu site içerisinde daire ve dubleksler, müstakil bahçeli konutlar, artık çok az da olsa inşaata uygun imarlı satılık parsel alternatiflerine sahiptir. Ekonomideki toparlanma ile birlikte İkinci el ve yeni konut satışları konusunda hareketlilik gözlenmektedir. Satış fiyatları genel anlamda metraj, yaş, mevki, kalite gibi parametrelere göre farklılıklar gösterir. Merkezde talep açısından yoğunluk göstermektedir. Kıyaslama amacıyla aşağıda 2020 satış fiyatlarını verdik. Günümüz astronomik rakamları yanında etiketlerin durumu izleniyor.

Site İçerisinde Satılık Ev Fiyatları

Son senelerde butik sitelere ilgi artışı izleniyor. Daha çok yazlık olarak kullanılan konutlar, güvenlik, ortak kullanım alan avantajları sebebiyle tercih edilir. Peki fiyatlar nasıl? Yeni dubleks daireler için 3.550.000 ile 4.500.000-TL 'den fiyatlar izlenmektedir. Kampanyalar, teşvikler, ardından konut kredisi faiz oranlarının gerilemesi sebebiyle satışlarda bu opsiyonların kullanımı dikkat çekmektedir. Satışa sunulan İkinci el Armutalan satılık ev fiyatlarında ise; 1.000-3.200.000-TL aralığındaki seviyelerinde alıcı bulunmaktadır.

Satılık Daire Fiyatları

Yeni dairelerde 3.500.000-TL genel anlamda başlangıç fiyatları görülür. İkinci el satılık dairelerin fiyatları 2+1 için 1.380.000-TL , 3+1 ise 2.500.000-TL seviyesinden başlamaktadır. Fiyatlar merkeze yaklaştıkça kademeli artış gösterdiği fiyat etiketlerinden anlaşılmaktadır.

Villalar

Armutalan inşaata uygun imarlık satılık parsel bulmak Camiavlu bölgesinde nadir de olsa mümkün olabilir. %20-25 imarlı parseller beraberinde merkez ve çevresi %30 imar özelliğinde satılık arsa parselleri hala tek tük bulunabilmektedir. Villa, tek müstakil ev inşaatına uygun parsel fiyatları 5.000.000-TL 'den başlar. Yapı inşaatında, arsa maliyeti yüksek olduğu için satılık villa fiyatları 5.000.000-TL eşiğinden başlar. 2.000.000-Euro fiyatlı villaların bulunduğu Armutalan ve çevresinde, eğer bulunabilirse, arsa satın almak beğeni ve isteğinize göre inşaat yapmak daha ekonomik olur. Bu arada, Marmaris 'in en büyük evinin Armutalan merkezde olduğunu ve Gönenç Emlak Şirketi tarafından özel fiyatlarla emlak piyasasına sunulduğunu belirtelim.

2024 Yılı Satılık Konut Fiyatları

Yukarıda verilen fiyatlar günümüzdeki fiyatlarla kıyaslama yapmak için verildi. 2024 konut fiyatları linkimiz üzerinden güncel bilgilere ulaşabilirsiniz. Yüksek enflasyon, döviz kuru hareketleri, Rusya savaşı, enerji giderleri piyasalarda dalgalanma yaratmış ve gayrimenkul sektörü payına düşeni almıştır.

Konut Yatırımı

Eğer kendiniz yaşamak için konut satın alıyorsanız aynı zamanda yatırım yapmış olursunuz. Fakat satın aldığınız konutu kiraya vermek amacıyla satın alıyorsanız iki defa düşünmeniz gerekir. Çünkü kiraya verdiğiniz ev için en azından bir aylık kira bedelini kira gelir vergisi için gider yazacaksınız.

Evin amortisman değerindeki yıpranma gideri de hesaba katılmalı. Eğer titiz kullanım yerine evi hoyrat kullanan kiracılar ile karşılaşırsanız karşınıza önemli giderler çıkabilir. Her yıl ödenecek emlak vergisini de hesaba katınız. Kiraya veren ile kiracı sorunlarının, hukuk platformunda çok ağır işlemesini de düşünün.

Sonuç

Yani anlayacağınız kiraya vermek için ev satın almak pek akıllıca değil. Ancak, mevki olarak öyle kaliteli veya gelişmeye açık bölgede konut almalısınız ki; prim yaparak size kazanç sağlayacak değere ulaşsın. Son söz, evin prim potansiyeli yüksek olmadığı durumda, başka yatırıma yönelmeniz daha uygun olacaktır.

İrtibat: 0532 312 01 16

Marmaris Emlak Haber

armutalan_emlak.jpg
emlak-konut-piyasasi.jpg
marmaris-konut-hesabi.jpg
emlak-yatirim.jpg
marmaris-emlak-haber.jpg
emlak-ilanlari.jpg
marmaris-emlak-finans.jpg
marmaris-emlak-haber-2.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap