Marmariste Ev Kiralama

Haberler > Marmariste Ev Kiralama

Bugüne kadar kiralık evler konusunda en önemli sorun uygun ev bulmaktır. Fiyatların bulunduğu durum kadar evin fiziki özellikleri, konumu önem kazanmaktadır.

Herşeye karşın kiralık evler için Marmaris bölgesinde talebin sürekli arttığını söylemek mümkün. Gonenc Emlak Şirketi Mugla Marmariste ev kiralama hakkında gayrimenkul piyasası bilgileri Marmaris emlak kiralık konut seçimi ve özellikleri açıklaması yaptı.

Marmaris-haber.com sitesinden sadece ilanlar değil ayni zamanda sektöre yönelik konular ele alınarak, Marmariste sosyal, kültürel, ekonomik durumu ve gelişimi hakkında yazarların yazıları verilmektedir.

Piyasadaki fiyat artışı ve bundan dolayı da rahatsız olan vatandaşların şikayetlerini izliyoruz.. İhtiyac sahibi alıcılar tarafından bakıldığı zaman haklı görünüm olabilir.

Bölgemizde tırmanarak artış gösteren kiralık ev fiyatları, insanların canlarını sıktığı kadar maddi açıdan zorluklar ile karşı karşıya kalmasına neden oluyordu.

Fakat son dönemlere bakıldığında Marmaris kiralık ev fiyatlarının yükselme yaşaması bu şartlarda sıkıntıların önüne geçilemesinin mümkün olmadığını gösteriyor. Nitekim sorun sadece fiyatlar değil. Aranılan isteklere uygun evlerin bulunması da sorunun bir diğer tarafı.

Kiralık Ev Piyasası

Yapılan araştırmalar neticesinde elde edilen sonuçlara bakılacak olursa, Marmariste evim var ve kiralamak istiyorum diyenler neredeyse ilanın hemen ertesi gününde kendisine kiracı bulabiliyor.

Yani gayrimenkul piyasasına sunulan konut anında kiralanıyor. Rayic üzerindeki evlerin dışında malesef yaşanılan bu hızlı işlem konut arzını daralmasına negatif katkı yapıyor.

Bir başka açıdan ise bu durum; Marmaris içerisinde gayrimenkul sektörünün gelişmesine ve bir o kadar da Marmarisin kalkınmasına yardımcı oluyor. İşte burada profesyonel danışmanlık desteği alınması ihtiyacı otaya çıkıyor.

Özellikle geçmişi olan, örneğin 23 yıldır piyasaya hizmet veren Gonenc Emlakçılık Şirketi, ev kiralama konusunda vekaleten yetkili sıfatıyla 80 adet üzerinde evin yönetimini sürdürerek, ilan vermeden, mülakatla ailelere ev vermektedir. Yapılan müracatlar değerlendirilir, hizmet verilir.

Bakıldığı zaman yaz dönemlerin vazgeçilmez adresi haline gelen Marmariste kira fiyatlarında ciddi artış görülür. Fiyat artışına rağmen, yine de ev bulunması ciddi sorundur. Marmaris kiralık evlerinde, emlak firmaları ile iletişim kurarak kendilerine uygun evleri kiralayabilirsiniz.

Konut Seçiminde Danışmak Kazandırır

Marmariste evim var ve kiralamak istiyorum diyenler için Gonenc Emlakçılık firması ile konusa iş birliği yapması avantajlı olabilir. Sonrasında ise en kısa zaman içerisinde evine istediği profile uygun kiracı seçerek bulabiliyor.

Çünkü, gayrimenkul sektörü içerisinde daima bilgi, birikim, deneyim ve vizyonunu geliştiren Gonenc emlak firması gücünü uzun yılların verdiği etkinliğinden almaktadır.

Sonuç olarak; Marmariste ev kiralama için, öncelikle bütçenize uygun isteklerinizi netleştiriniz. Kendiniz ev ararken, ayni zamanda gayrimenkul danışmanınıza arama kriterlerinizi bildiriniz. Mutlaka size dönüş olacaktır.

Kendiniz konut kiraladıysanız, dileriz öyle olur, yapmanız gereken tek şey talebinizi çektiğinizi firmaya haber vermektir. Bu uygar insan davranışıdır. Not: Kiraların pahallı olmasının nedeni, yeni yapıların maliyetlerinin nedenidir. Arsa bulunmadığı için eski binalar yıkılarak yenileri yapılmaktadır. Kiralık konut açığı vardır. Yakın gelecekte sorunun aşılacağını düşünmüyoruz.

Kiralık evler için Kaynak: Marmaris kiralık evlerMarmaris haber

Lütfen resimleri büyütmek için üzerine tıklayınız. İsteklerinizi sorularınızı bize ulaşın sayfamızdan iletebilirsiniz.

emlak-konut-piyasasi.jpg
konut-piyasasi-durumu.jpg
emlak-konut-ilanlari.jpg
emlak-piyasasi.jpg
marmariste-kiralik-ev.jpg
gayrimenkul-firmasi.jpg
kiralik-ev-konut.jpg
marmaris-konut.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap