Marmariste Yatırım

Blog > Marmariste Yatırım

Marmariste işletmecilik Yatırımı 

2017 yılı için yatırımcıların beklentilerinin analizi yapıldığında fırsatların takip edildiği görülüyor. Gonenc Emlak Şirketi gayrimenkul yatırımı ve işletme kurarak Marmariste yatırım nasıl yapılır konusunda açıklama yazısını yayınladı.

İşletmecilikteki imkanlar, faydalar hiçbir yatırım gerecinde yoktur. Özellikle Marmaris gibi bir turizm ilçesinde. Bireysel, toplumsal zenginleşmenin, gelişmenin en hızlı yolu, işletme kurarak değer kazanan ürünler ortaya çıkartmaktır.

Toplumlarda ne kadar çok girişimci, işletmeci varsa toplumun yaşam, refah seviyesi o kadar hızlı yükselir. Bunun için de işletmeci kültürü oluşturulmalıdır.

Bunu fark eden devletimiz KOSGEB, kırsal kalkınma başta olmak üzere pek çok destek sağlamaya devam ediyor. Bu desteklerden Marmaris emlak sektörüde payını almaktadır.

İşletmecilikteki kazanç olanağı diğer yatırım türlerinden çok fazladır. Girişimcilikte sermaye kadar önemli diğer konular bilgi ile finanstır. İlk defa firma kurarak işletmecilik yaparak, iş hayatına katılmak isteyenlere tavsiyelerim; en iyi bildiğiniz işi yapmaya çalışınız. Popüler işlerden uzak durduğunuz gibi insanlar tarafından rağbeti olmayan işleri de yapmanın herhangi anlamı yoktur.

İşletme tecrübenizi artırın. Bu konuda danışmanlık yayınları takip ederek işletmenizi geliştirin. Sürekli elinizin altında akıl danışacağınız, sizi yönlendirecek  akıl hocanız olsun. Özellikle emlak sektörü için.

Nakit yönetimine dikkat edin. Ne kadar çok kar oranı ile işletme yönetimi yaparsanız yapın mali kaynak yönetilemezse iflas vazgeçilmez olur. İşletme bilginize, kendinize güveniyorsanız sistemi kurun.

Sistemsiz başaralı olmayı sakın beklemeyin kendi sisteminizi oluşturacak kadar bilgi, deneyimi yoksa bayilik ya da temsilcilik alma konularını bizim gibi emlak konusunda tecrübeli uzmanla birlikte değerlendirmelisiniz.

Özellikle ürün üreten işletmeler imalat yaptığı için hizmet ve ara sektörlerden bir çok avantajı var. Ürünlerini ihracat yaparak her ülkede satma durumu söz konusu olduğundan isteğiniz ötesinde kadar müşteriniz olabilir.

Ülke içinde bayilik yolu ile birçok noktada ürünlerini satarak, ürünlerin belli  standartta, seride üretildiğinde ileri dönük sağlıklı ölçülebilir planlar yapar.

Ürünlerden beklentiler ve ölçün aynı olduğu için de müşteri memnuniyeti daha fazla olur. Ürünlere ne fazladan değer katılırsa ürünlerin o kadar fazla kar marjı, talep olur.

Aynı zamanda da üretim artar. Bunun için de yenilikçi ürünler üretmeli, üretmek için de arge yapmak ve teknolojiden faydalanmak gerekiyor. Gonenc emlakçılık şirketi olarak sizlere ekonomi ve kazanç sistemleri hakkında fırsat buldukça yazılar yazmaya devam edeceğiz. İçinde bulunduğumuz sektör gayrimenkul yatırımı ile kazanç sağlamada dünyanın en büyük milyarderlerini yetiştiren piyasalara sahiptir. Gayrimenkul yatırımı kazandırır. 

Gonenc Emlakçılık Şirketi

Firmamız kurularak faaliyete başladığında dünyaya gelen bebekler, büyüdü yetişkin erkek, gelinlik kız hatta anne oldular. Biz geçen 23 yıl boyunca deneyim, bilgi birikimi vizyonumuzu sürekli geliştirdik.

Bodrum Datça ile Dalyan Fethiye turistik sahil şeridinde profesyonel danışmanlık hizmeti verdik, vermeye devam ediyoruz. kurumsal kimliğimizi ön plana alarak yürütülen çalışmalarda daima uzman ekip ile takım çalışması sürdürdük.

Marmariste satılık kiralık ilanları kapsamlı kaliteli içerik sunarak yayınlanmaktadır. Firmamız marmaris-haber.com yeni sitesinde Marmaris gayrimenkul piyasasından haberler, sektörel makaleler yayınlamaktadır.

Konuk yazarların kriterlere uygun olan yazılarına sitemizde yer verilecektir. Sektörel konulu analiz, değerlendirme, duyuru nitelikli bloglar da bu uygulamamızda geçerlidir. Davetimizi yenilemiş olalım.

Konuk yazarlar davetlimizdir: Marmaris Haber,  Marmaris emlak haberleriMarmaris emlak


Slayt görünümü, resimleri büyütmek amacıyla resimlerden herhangi birisine lütfen tıklayınız. Ayrıntılık ilan bilgisi, sorular, resim talebinizi, lütfen Bize Ulaşın linkinden iletiniz.

marmaris-piyasasi.jpg
emlak-yatirim-karari.jpg
marmaris-emlak-haberi.jpg
marmaris-konutlar.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap