Marmariste Dükkan Kiralama

Blog > Marmariste Dükkan Kiralama

Yıl boyu veya sezonluk dükkan kiralama geliri ağırlıklı olarak turizm sektörüne dayanan ilçemizde fiyatlar dikkat çekiyor. Muğla Marmaris Gonenc Emlak şirketi Marmariste dükkan kiralama konusunda gayrimenkul sektörüne açıklama yapıyor.

İşyeri kiralama

Marmaris emlak konusunda dikkat çeken diğer konu ise ilçemizde dükkan ya da iş yeri kiralama olarak görülüyor. Her geçen gün bulunan değerine biraz daha değer koyan ve yoluna bu şekilde devam eden Marmaris piyasası, insanların iş yeri açma konusunda da ilgi odağı haline gelmeye devam ediyor.

Gelişen sektör yapısı, insanlara hemen her iş imkanını sunan  yapı içerisinde bulunması, bölgemizde iş yeri açabilmek için gerekli olan en iyi nedenlerin başında gösteriliyor.

Turizm sektörüne mal,hizmet üretimine yönelik faaliyetin satış sürecinde dükkanlar önem kazanıyor. Geçmişte çarşı ile sınırlanan yoğunluk, önce ekseni dışarıya kaydırdı ve ardından yaygınlaştı. Uzunyalı hizmet sektörüne yönelik gelişti. 

Bundan dolayı kendine, elbette ki yaptığı işe güvenen insanlar, artık tercihlerini Marmaris içerisinde dükkan kiralayarak ya da satın alarak bu bölge içerisinde işlerini devam ettirme konusunda kullanıyor.

Araştırma önemlidir

Bakıldığı zaman bu konuda insanlara hak veriliyor fakat sözü geçen konuda girişimcilerin çok dikkatli olması gerekiyor. Yani Marmaris içerisinde dükkan kiralama düşüncesi bulunan insanların göz önüne alması gereken  etken faktörler göze çarpıyor.

Yapılacak olan araştırmalar ya da duyulacak olan söylemler ile  insanlar  konu üzerinde bilgi sahibi olabiliyor. Lakin bilgileri yerel Marmaris haber siteleri içerisinde bulabileceğinizi söylemek mümkün. Peki Marmariste dükkan kiralama düşüncesi bulunan insanların dikkat etmesi gerekenle nelerdir?

İlk olarak, oldukça iyi bir araştırma içerisinde bulunmaları gerekiyor. Farklı  seçenekler oluşturarak en iyi, en doğru, avantajları yüksek  dükkanı seçebilmek amacıyla kıyaslama yoluna başvurmaları gereklidir.

Bunun yanında iş yeri için belirlenecek dükkanın mevki, fiyatı, ayrıca dükkan için istenilen kiranın ödeme koşulları da sizlere uygun  durumda bulunması gereksinir. Herşeyin net olması kararınızı doğru vermenizde destektir.

Ayrıca dükkan sahibi olan kişinin sizin açınızdan bakıldığı zaman güvenilir olması, herhangi bir sorunu sizlere çıkarmayacak olması ve bu konuda sizlere daha iyi bir yaklaşım içerisinde bulunabilecek olmasına çok dikkat etmeniz gerekiyor.

Sonuç Olarak

Tüm bunların yanı sıra dükkan için mutlaka ama mutlaka en az bir tane dükkan ya da iş yeri kira sözleşmesi hazırlamak gerekiyor. Bu kriterlere uyarak Marmaris kiralık dükkan sahibi olabilir, gönlünüz rahat  şekilde sözleşme altına imzanızı atabilirsiniz.

Kira kontratı aşamasına gelinmesi final sürecidir. Mutlaka dükkan kiralamada hukuki açıdan danışmanlık almalısınız. Profesyonel anlamda ihmal etmeden avukatınızın kira kontratının düzenlenmesinde yayınızda olmasını sağlayınız. her işinizi profesyonel, işinin uzmanları ile yönetiniz. Örneğin, işyeri kiralamada sağ tarafınızda avukat diğer tarafınızda ise mali müşaviriniz olmalıdır.

Eğer dükan satın alarak işletmeciliğini yapmak istiyorsanız,  23 yıldır İlçemizde gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren Gonenc Emlak Şirketi gibi firmadan destek almalısınız. 

Resimleri büyütmek için lütfen birisinin üzerine tıklayınız.

Kaynak: Marmaris haberleri, Marmaris satılık emlak 

gayrimenkul-piyasasi.jpg
kurumsal-danışmanlık.jpg
marmaris-emlak-ofisimiz.jpg
marmaris-emlak-finans.jpg
marmaris-piyasasi.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap