Marmaris satılık villa fiyatları

Blog > Marmaris satılık villa fiyatları

Villa neden avantajlıdır?

Apartmanlarda müşterek alanların kullanımı kat mülkiyet kanunu ile belirlenmiştir. Örneğin beş katlı apartmanda, asansör gideri için ödemeyi, ben birinci kattayım, kullanmıyorum ödemem diyemezsiniz.

Keza, yağmurdan akıntı yapan çatı onarımına, en üst dairede oturanlar baksınlar. Çatının onarımı için giderlere katılmayacağım demek hakkınız yok. Bu örnekleri arttırmak mümkün.

Örneğin; Dış cephe tamiratı, boya yapılmasına bana ne, beni ilgilendirmiyor derseniz, mahkeme veya icra giderleri ile ödemek zorunda kalırsınız. Çünkü; ortak kullanılan yaşam alanlarının düzenlenmesi, kat maliklerinin hakları yasa ile koruma altındadır.

Nitekim, kat mülkiyetinin kurulması ile artık, kaç numaralı dairenin sahibi olduğunuz yanı sıra, çatıda, depoda, merdivenlerde,bahçede, otoparkta hangi hakların müşterek olduğu bellidir.

Eğer villa sahibi olursanız, kimseye hesap vermez, soramazsınız. Çünkü bağımsız olduğunuzdan, imar mevzuatının gerekleri dışında yükümlülükleriniz bulunmaz. Bahçe size aittir. İsterseniz evcil hayvan besleyebilirsiniz. Çekme mesafelerine uymak koşuluyla bahçede, yüzme havuzu da yapabilirsiniz, otopark , BBQ yapmaya karar verebilirsiniz. Karışanınız olmaz.

Villa Nedir?

Muğla Marmaris emlak piyasasında halk arasında dubleks daireye villa deniliyor. Tek bir parsel içinde, inşa edilmiş konut villadır. Ancak; bahçenin ve binanın bölünerek iki bağımsız alan elde edilerek oluşan bina ikiz villadır.

Kat mülkiyet tapusuna dayanarak bu durum tescil edilmiştir. Site içinde, bahçesi müşterek, sınırları belirlenmemiş iki veya üç katlı binalar, dubleks veya tripleks dairedir.

Satılık Villa Fiyatları?

Muğla Marmaris satılık villa fiyatları 850.000-TL fiyat seviyesinden başlar. Mevki, metraj, kalite, gibi parametrelere göre fiyatlarda değişiklik görülür. En uygun olanı, imarlı arsa parseli satın almak, üzerine inşaat yaptırmaktır.

Hem daha ekonomik, hem de; sizin isteklerinizi karşılamaya uygun olmasıdır. Salonda şömine, zeminde parke,mermer,fayans tercihi, renk seçimi, yaşam alanlarının düzenlenmesi vb. karar verme avantajına sahip olursunuz. Anahtar teslim Marmaris satılık villa satın almak, emek ve zaman harcamadan tercih edilebilir.

2.000.000-Euro fiyatla satışa çıkarılan yeni 945m2 arsa içinde villa alıcı bulurken, Marmaris Bağlıiçi, Armutalan, Beldibi, İçmeler de son parseller satın alınabilir. Fiyatları da, yüksektir.

500m2 %15 imarlı arsa 500.000-TL satın alanlar şanslıdır. Ayni metraj arsa %20 taks özelliğindeyse fiyat 700.000-TL, %30 imarlı ayni metrajda parsele ise 900.000-TL den başlayan fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

İkinci el villa fiyatlarında arsa değeri artı bina değeri toplamı ile basit değerlendirme yönteminden hareketle, binanın durumuna göre villalar sektörde satılık afişi ile görülmektedir.

Gönenç Emlak şirketi resmi sitesi gonencemlak.com.tr yeni, ikinci el satılık villa ilanlarına geniş yer vermektedir. Gonenc Emlak Şirketi Mugla Marmaris satılık villa fiyatları ve gayrimenkul piyasası konut daire arsa bilgileri veriyor. İzlemenizi tavsiye ederiz.

Marmarisbox

2008 yılında yayına başlayan Marmaris Emlak Bulteni sadece merkez v e çevresi hakkında bilgi, haber, ilan, piyasa analiz raporlarını bildirir. Arşiv bölümünde, kaynak bilgi niteliğinde raporlara ulaşabilirsiniz.

Bültenimiz ücretsiz üyelik sistemiyle üyelerimize ulaştırırlır. Akıllı telefonlardan, uyumlu olduğundan izlenebilir.  Sitemiz Dmoz kayıtlı, Pa 40, değerinde, 10ncu yıl içindedir. Marmarisbox için video bölümü de hazırlanmaktadır. Gündeme alınmasını istediğiniz konuları iletebilirsiniz.

emlak-yatirim1.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap