Gayrimenkul Yatırım

Blog > Gayrimenkul Yatırım

Marmaris'te Gayrimenkul Yatırımı

Marmaris bölgesinde gayrimenkul yatırımı yaparak sizde çok büyük kazançlar elde edebilir, geleceğinize ışık tutabilirsiniz. Marmaris'te gayrimenkul yatırımlarında tarla, koy, arsa, daire, villa, yatırımları en garantili doğru yatırım olmaktadır.

Gonenc Emlak Şirketi Gayrimenkul yatırım fırsatları nasıl nerede yapılır ve satılık konut koy otel villa arsa ilanları verilmektedir. Bu konuda anlık olarak Marmarisbox bülteni verdiğimiz web sitemizde sürekli güncellenen ilan,  paylaşımlarımızı takip edebilir tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.

Güzel ülkemizin güzel turizm merkezi olan Marmaris yaz, kış sürekli turizmin ana merkezidir, burada yapacağınız tüm gayrimenkul yatırımlar emin olunuz. Geleceğinize yaptığınız en büyük yatırım gereci olacaktır.

Tabii yatırım yaparken bir çok faktörleri göz önünde bulundurmak gereklidir.  Marmaris, çevresini iyi tanımak, coğrafi yapısını iyi bilmek, neyin nerede daha değerli olduğunu, ulaşımın nasıl, hangi şartlarda yapıldığı öğrenilmelidir.  Ekonominin,  ticari akışın nasıl yürüdüğü, araştırılmalıdır.

Büyük, küçük potansiyeli olan yatırım için güvenilir firmaya herkesin ihtiyacı vardır. Bu eksikliğinizi gidermek için muhakkak konusunda uzman gayrimenkul danışmanı ile irtibat halinde olmanız yararlıdır.

Özellikle Marmaris gibi turizm bölgesinde neredeyse emlakları almak ve satmak tamamen uzman yardımı ile gerçekleştiği yerdir. Konut kredisi kriterlerine uygunluğu, banka işlemlerinde uzman, resmi evrak düzenlemelerinde tecrübeli olan bir firma her zaman size zamandan kazandırır.  Hatta yatırım olanaklarını da genişletme olanağı mümkün olabilir.

Dikkat edilmesi gerekenler

Konut yada ticari alım ve satım işlerinde kesinlikle noter onaylı anlaşma yapmanızı tavsiye ediyoruz. Öncelikle gayrimenkulünüzü ne amaçla aldığınızı iyi düşünmelisiniz, yatırım için mi, oturmak için mi, kiralamak için mi buna karar vermelisiniz.

Gayrimenkulün ödemesini nasıl yapacaksınız bunu iyi şekilde analiz etmelisiniz. Yıllarca ikamet etmeyi planladığınız yeri kapsamlı olarak incelemelisiniz. Tapu dairesinden gerekli araştırmaları yapmalısınız.

Muğla Marmaris emlak sektörü en canlı ve yatırıma açık bölgeler arasındadır.  Bu büyük gayrimenkul bölgesinde sizde yerinizi gecikmeden alabilirsiniz. 01.01.1994 yılından günümüze bilgi, birikimlerimizle, başta Marmaris olmak üzere güney sahillerinde uzman kadromuzla  hizmet vermekteyiz. Bize Ulaşın sayfamızı ziyaret ederek ekibimizle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Yatırım Fırsatları

Her zaman söylediğimiz yatırımlar bitmez sözü daima gayrimenkul sektöründe olanakların olduğudur. Büyük hacimli yatırımlar için Marmariste oteller ön sırada gelir. Marmarisin çevresinde araziler, koylar, adalar, yüksek metrajlı arsalar cazip imkanlar sunar.

Gonenc Emlak Şirketi, Datça'dan Fethiye'ye kadar olan sahil kuşağında yatırımcılara yönelik satılık ilan bilgileri vermektedir. Yeni projelerin realize edilmesine yönelik farklı yatırım amaçlarına uygun portföyü yönetiyoruz.

Küçük hacili bütçelere yönelik özellikle konut yatırımı, kentsel dönüşüm avantajına sahip gayrimenkuller, danışmanlık alanımız içinde yer almaktadır. Fırsatlar için mobil uyumlu sitemiz takibi önerilir.

Pusulanız doğru bilgi olsun.

Lütfen resimleri büyütmek için üzerine tıklayınız. İstekleriniz, sorularınızı bize ulaşın sayfamızdan iletebilirsiniz.

marmaris-emlak-konut.jpg
marmaris-emlak-ofisimiz.jpg
-konut.jpg
marmaris-emlak-yatirim.jpg
marmaris-gayrimenkuller.jpg
emlak-yatirim-karari.jpg
marmariste-bizi-izleyin.jpg
yatirim-amacli-ev1.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap