Marmaris Emlak Yatırım

Blog > Marmaris Emlak Yatırım

Yatırımcılar için Emlak Sektörünün Geleceği

2016 yılının sonlarını yaşarken akıllarda hep şu soru işaretleri vardır. Gayrimenkul sektörünün geleceği ne olacak? Önümüzdeki yıllarda nasıl bir emlakçılık piyasası ile karşılaşacağız?

Yatırımcı olarak gelecek yıllar için gayrimenkul sektöründen bir beklentim olmalı mı? Bu ve buna benzer sorular gayrimenkul piyasasında şuan konuşulan konuların başında geliyor.

Özellikle Türkiye ekonomisinin canlanmasında önemli bir rol oynayan inşaat sektörü her geçen yıl sektörel büyümeyi sağlayarak genel ekonomi içerisinde ağırlığını koruyabilmektedir. Bununla beraber ekonomik canlanmanın yaşanması için hükümet kanadının yaptığı reformlar piyasasının canlanmasında önemli bir gelişmeydi.

Faiz oranlarının yeniden gözden geçirilmesi, konut kredisi faiz oranının düşürülmesi, kredi kartı taksit oranlarına ilişkin bir dizi kolaylıklar olacağına dair Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamalarını hepimiz izliyoruz.

Tüm bu gelişmeler birlikte düşünüldüğünde hem ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda hem de iç pazara dönük  canlılığın hedeflendiği aaçıktır. Uzmanlarında söylediği gibi Emlakçılık sektörü de mevcut gelişmelerden mutlaka üzerine düşeni alacaktır.

Özellikle Hükümetin attığı adımların emlakçılık sektörüne olumlu  hareketlilik getirdiği, yatırımların ilerleyerek devam edeceği belirtiliyor. Şunu unutmamakta yarar var. İnsan var oldukça, insanın temel gereksinimi haline gelen barınma ihtiyacı da her dönem varlığını sürdürecektir.

Bu bağlamda emlakçılık  sektörüne yatırım yapmayı amaçlayan tüm yatırımcıların bu gerçeği göz ardı etmemeleri gerekmektedir. Peki yatırımcının yol haritası ne olmalı?

Yukarıda bahsedilen temel kriterler ışığında izlenecek olan öncelikli yol, sektörüyle hangi amaç doğrultusunda ilgileniyor olduğunuzun belirlenmesidir. Bu ne anlama geliyor?

Bu; konut, arsa, tarla ve ticari alan yatırımları arasında hangisini tercih edeceğinizi belirlemeniz anlamına geliyor. Örneğin kira ödeyen bir kişinin önceliği konut olmalıdır.

Çiftçinin yatırım amaçlı ilgilendiği gayrimenkul tarla olmalıdır. Veya memur ve çalışan biri için imara açık arsa, konut yada ticari iş yeri en mantıklı yatırım aracı olarak tercih edilebilir.

Teknolojik emlak yatırımı?

Teknolojinin ilerlemesi ile artık akıllı telefonların yanı sıra akıllı evlerde raflarda yerini aldı. Tercihlerimizde akıllı evleri de unutmamak gerkli elbette.

Akıllı ev sistemleri özellikle 2015 sonlarına doğru ülkemizde de yayılmaya başladı. Tüm ülkeyi etkisi altına alacak gibi. Akıllı ev sistemleri başka  yazının konusu elbette ancak tercihlerimizde bu kategoriyi de unutmayalım.

Ayrıca tercihlerimizde yanılmamak adına işin uzmanından yardım istemek en doğru adım olacaktır. Gayrimenkul sektörüyle ilgili her türlü bilgi için gonencemlak.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Gonenc Emlakçılık Şirketi

Gayrimenkul piyasalarında 22 yılı aşan süredir yatırımcılara danışmanlık hizmeti veriyoruz. Özellikle Türkiye güney sahillerinin turistik ilçeleri servis hedeflerimizdir.

Oteller, apartlar, arsalar, araziler, tatil evleri konutlar iş yerleri stratejik planlama, inbound, medya marketing modern çalışma yöntemleri ile pazarladığımız emlaklar tipleridir.

Gonenc emlakçılık Ltd.Şti. satılık kiralık villa arsa konut daire arazi gayrimenkul pazarlama ve Marmaris emlak yatırım kazanımları ile fırsatlar sunuyor. Marmariste fırsatlar bitmez. Doğru zamanda yerde yapılan yatırımlar kazandırır. 

Portföyümüzden uygun arsayı proje bazlı pazarlamak yatırımcı ilgisine sunarak satış süreçlerini sürdürmek yönetmek işimiz.Herkesin kazandığı alışveriş sonuç, hedefimizdir. Yatırımcılara fırsatlar asla bitmez.

 



Slayt görünümünde izlemek, resimleri büyütmek için her hangi bir fotoğraf üzerine lütfen tıklayınız.

marmaris-emlak-yatirimi.jpg
marmariste-bizi-izleyin.jpg
marmaris-satilik-arsalar.jpg
marmaris-emlak-konut.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap