Marmaris Emlak Konut

Blog > Marmaris Emlak Konut

Gayrimenkul Piyasası

Muğla Marmaris gayrimenkul piyasasında yılın son çeyreğinde neler oluyor? Belki de böyle bir soru ile başlamak daha doğru. Genel değerlendirme Marmaris 'in kendi talebini yarattığı yönünde. Hal böyle olunca rutin satışların yaşandığını söyleyebiliriz. Türkiye iki yıldır satılık gayrimenkul sektöründe rekor kırıyor. Toplam 2.000.000 adet üzerinde satış işlemi görüldü.

Bu yıl da 1.000.000 konut satışının aşılması bekleniyor. Durum bu istikamette. Sanırız rekorlar sürecek. Tuik 'in yayıladığı verilere göre bu beklentimiz gerçekleşecek görünüyor. Gayrimenkul sektöründe yapısal sorunlar giderilmediği taktirde, önümüzdeki yıllarda benzer beklentiler yaşanarak görülebilir. Kentsel dönüşüm giderek yaygınlaşıyor.

Konut kredisi faiz oranlarının düşmesi, inşaat sektöründe emek yoğun çalışmanın teknoloji yoğun seviyesine yükselmesi pek çok unsuru birden tetikledi. Harekete geçirdi.

Muğla Marmaris Emlak piyasası, satılık yeni konutlara ilginin olduğunu gösteriyor. Kira fiyatlarının artması, kiracıları, kira öder gibi ödeme sistemiyle ev sahibi olmaya motive etti.

Eski evini satarak, üzerine ilave ile yeni konut satın alma arayışları aktif. Depreme dayanıklı satılık yeni konut alarak  taşınma arzusu ile satışa yönelim arayışları etkin.

Muğla Marmaris satılık daire fiyatları

Yeni konutlarda fiyatlar oturmuş durumda. 2+1 yaklaşık 85m2 evlerin satış fiyat etiketi 420-450.000-TL başlangıç seviyelerini gösteriyor. 3+1 konutlarda ise 750-800.000-TL başlangıç seviyeleri. Marmaris satılık daire piyasasında metraj, mevki, kalite vb. gibi parametreler fiyat oluşumunda belirleyici ögelerdir.

İkinci el konutlarda ise; geniş skala var. Belki bu tip evleri yaşlarına göre sınıflamakta yarar var. Ayni metraj ve mevkide farklı evleri ele alalım. Birisi 20 diğeri 5 yaşında olsun.

Değerleri ayni olmaz. Tadilat ile yenilenmiş bile olsa, yaş kriteri başlı başına önem taşır. Bu nedenle, 150.000-TL'den başlayan ucu açık direlerden söz edilmesi mümkün.

Muğla Marmaris emlak konut piyasası hakkında yazarken arsaları, yatırımcıları da konumuza alalım. Malesef tek tük kalan arsalar var. Ya fiyatları yüksek yada hisseli, şuulu vb. sorunları var.

Kentsel dönüşüm imdat yanıtını karşılıksız bırakmadı. Eski evler yıkılarak yerine yenileri yapılıyor. Böylece; sosyal açıdan kamu lehine, estetik, dayanıklı,konforlu yapılar inşa ediliyor.

Yatırımcılar için fırsatlar Merkez dışında. Geçmişte köy, bugün mahalle olan, Söğüt, Selimiye, Orhaniye,Turgut,Hisarönü, Turunc, Çamlı, Çetibeli arazi ve arsa konusunda yatırımcıları çekiyor.

Gonenc Emlakçılık

28 yıl sektöre hizmet veren Şirketimiz Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti; fırsatların bitmediğini, doğru yer, zamanda yapılan yatırımların kazandırdığını bilgiriyor. Satış işlemlerinin hacmi, canlı talep yatırım yönünü işaret ediyor.

Datça Bozburun Plan Hükümlerine tabi olan bölgemizde 1/25.000 ölçekli Revizyon İmar planının onaylanması yatırımcılar için cazibe oluşturdu. Turizm açısından önemli marka değerine sahip Marmarisin gelecek yıllarda da popülerliğinin devam edeceğini düşünüyoruz.

Şirketimiz Muğla Marmaris emlak konut piyasası hakkında analiz, satılık daire yazlık villa yatırım arsa arazi fiyatları veriliyor. Ayrıca düzenli güncellenen portföydem ilanlarla seçenekler sunuluyor.

Lütfen resimleri büyütmek için üzerine tıklayınız. İsteklerinizi,  sorularınızı bize ulaşın sayfamızdan iletebilirsiniz. Mülkünüzün hızlı, değerinde satılması için deneyim, bilgi ,birikimlerimizden yararlanın. Hayalinizdeki konut aramanızdaki doğru  adrestesiniz. Pusulanız doğru bilgi olsun. 

marmaris-emlak-ev.jpg
marmaris-emlak-yasam.jpg
marmariste-bizi-izleyin1.jpg
marmaris-emlak-yatirimi1.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap