Marmaris Emlak İlanları

Blog > Marmaris Emlak İlanları

Marmariste İnternet İlanları

28'ncı yılında Gönenç Emlakçılık Şirketi Marmaris emlak ilanları ile piyasada alıcı satıcı buluşmasının sağlanmasında rolu hakkında açıklama yaptığı makaleyi gayrimenkul sektörü blog severlerle paylaşıyor.  Satılık kiralık gayrimenkul İlan bilgileri ile kimler ilgilenir? Sorunun yanıtı hedef oluşturmaya yönelik araştırma olabilir. Herhalde 15 yaşında delikanlı ya da genç kızın bu ilanlarla ilgisi olacağını düşünmek abesle iştigal etmektir diye kocaman laf edelim.

Evet, yanıtı irdeleyelim. Şüphesiz alıcı satıcı dediğimiz kitle radara girmektedir. Konut, arsa tipi mülkünü satmak isteyen ilgilenir. Neden? Satmak istediği ürün değerini, piyasa durumunu, rayiçleri araştırarak bilgi sahibi olmak istiyordur.Ya da, hayalindeki evi satın almak, yatırım yaparak kazanmak istiyordur. Sonuçta her iki kesim ayni potadadır. satın alma gücüne sahip veya gayrimenkul sahibi olan, muhtemelen orta yaş, ya da  üstü olan potansiyel kitleden söz ediyoruz.

İlanların Amacı

Hedef potansiyel kitleye nasıl ulaşacağız? Yani alıcı ile satıcıya. İşte profesyonel danışmanlık şirketi faaliyetinin önemli kısmını yanıtı tesis etmeye çalışır. Bilgi, deneyim, vizyon yanısıra modern pazarlama usullerini kullanarak hedefe odaklanır.Bu amaçla, inbound, stratejik çalışma, gayrimenkul marketing faaliyeti, 28 yıl Marmaris gayrimenkul piyasasına servis vermeyi sürdüren Gonenc Emlakçılık Şirketi tarafından tesis edilmektedir.

Fırsat Haberleri

Firmamız resmi sitesi gonencemlak.com.tr ve uzman siteleri ilanları Google gibi dünyanın bir numaralı arama motorumda, örneğin Marmaris emlak anahtar sözcüğünde ilk sayfada çıkması tesadüf değildir. Hem de öyle bir hafta birkaç ay değil 10 yıldır birinci sayfada yer almayı sürdürdü, sürdürmeye devam ediyor. Nedeni modern tekniklerle sabırlı çalışma sonucudur. Sürekli bilginin gelişimi yönünde çalışmalar evrilir. Mobil uyumlu özelliği ile bu ay yenilenecek.

Marmaris Emlak İlanları, artık nerede ise, yerel tüm emlakçılar tarafından internet ortamında yayınlanmaktadır. Sosyal medya kullanımı ile tam çöplük yani kirlilik platformu oluşmuştur.

Dijital Pazarlama

Aradığınızda, yirminci sayfada siteniz çıkıyor ise, hiç boşuna zaman emek harcamayın. Bütçe oluşturarak, paralı ilanlar verebilirsiniz. Ne zamana kadar dayanabilir, dönüşüm alabilir misiniz soruları, riskleri deneyebilirsiniz. Ancak, stratejiniz, planlamanız, bulunmuyorsa sonuç ulaşmak için uzaklarda kalmaya devam edecektir. Yazımızın amacı dışına çıkmadan açıklamamızı sürdürelim.

Marmariste gayrimenkul satın almak isteyenlerin öncelikle piyasa içinden değil ise araştırma yapmaları gereksinir. Her ne kadar çağımızda bilgiye ulaşmak kolay olsa da, analiz ve değerlendirme süreci önem kazanır.

Sonuç Odaklı Pazarlama

Bilgileri edindiniz, peki nasıl değerlendirecek, analiz edeceksiniz? Eğer yatırım amacına yönelik satın alma kararı verecekseniz, alacağınız mülk hakkında sağlıklı öngörü de bulunmanız mümkün mü? Çok daha ayrıntılı, sabırlı, araştırmalar yapmanız gerekir. Bilmeniz gerekenler arttıkça, analizlerin korelasyonu, değerlendirme de karmaşık görünüm kazanacaktır. Bu konuda her emlakçı görüş üretebilecek, vizyon konusunda yeterli olması beklenemez. Öncelikle konusunda Üniversite öğrenimi görmüş formasyon açısından yeterli olması şarttır.

Deneyim kazanması, uzmanlaşması, birikiminin olması kalitesinin seviyesini gösterir. Sinemada yer gösteren görevli gibi, müşterisine ev arsa gösteren,gezdiren emlakçı neticede görevini yapar. Sunduğu hizmetin kalitesi değerini belirler. Marmaris'te bu anlamda her düzeyde, kalitede emlakçı zenginliği vardır. Seçiminiz, tercihiniz alacağınız hizmetin karşılığını verir. Bu nedenle klavuzunuzu, dikkatli özenli seçimle belirleyiniz.


Firmamıza ait web sitelerini takip edebilirsiniz. Resimleri büyütmek üzere herhangi birisine lütfen tıklayınız. Ayrıntılı ilan bilgisi, sorular talebinizi, lütfen sol taraftaki Bize Ulaşın sayfamızdan iletiniz.

marmaris-emlak-ilanlari.jpg
marmaris-haber.jpg
marmaris-emlak-ilan.jpg
gonencemlak.jpg
marmaris-emlak-ofisimiz.jpg
marmaris-haberleri.jpg
marmaris-emlak-yasam.jpg
emlak-ilanlari.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap