Gayrimenkul Fırsatları

Blog > Gayrimenkul Fırsatları

Marmaris Gayrimenkulde Yeni Fırsatlar Sunuyor

01.01.1994 tarihinde kurulan Marmaris Emlak Şirketi olarak; izleyici yatırımcılarımıza yeni, güncel bilgiler paylaşmaya devam ediyoruz. Gayrimenkul yatırımının gözde ilçelerinden birisi olan ilçemiz; yeni yatırım fırsatları ile çekim oluştururyor. Son yıllarda yapılan yeni projeler, çalışmalar, gayrimenkul yatırımları daha değerli olmasını sağladığını söyleyebiliriz. Yakın zamanda satılan Çiftlik Adası yatırımcıların bölgemize yöneldiğini meşaret etmektedir.

Gayrimenkul yatırımında arsa ya da meşyeri yatırım dönüşü karlıdır. Böylesi tip yatırımında geleceğme olan, kısa, orta vadede dönüşüm kar oran katsayısı yüksek gayrimenkuller kazandırır. Ancak, çok iyi araştırma yapmalı ya da profesyonel destek alınmalıdır.  

Emlakçılık Sektöründe, şirketimiz  müşterilerine Marmaris Satılık Daire, Marmaris Satılık ev, arazi imarlı arsa gibi düşündüğünüz yatırımlar meçin yardımcı olmaktadır. Hizmet verdiğimiz Marmaris çevresinde gayrimenkullerinizin kiralanmasını satışına yönelik pazarlama çalışmalarını  yönetebiliriz.

Belirttiğiniz herhangi gayrimenkul meçin; fiyat, özellik vb. amacıyla  araştırma yapmak rutin çalışmalarımızdır. Ancak; önemli olan modern teknik, yöntemlerle ticari, faaliyette bulunmaktaır.Geleneksel usulleri terk ederek çalışmanın gereksinim olduğu inancındayız. Nitekim, emlak marketing, inbound, stratejik planlama gibi yeni, modern teknikler tercih ederek, sürdürülebilir gelişime özen gösteriyoruz.

Tatil Beldesi

Her yıl binlerce turiste ev sahipliğme yapan Marmaris bilindiğme gibi ülkemizin  gözde tatil cennetlerinden biridir. Doğru yerde ve zamanda yapacağınız yatırımların değerinin düşmeyeceğme Muğla’nın Marmaris ilçesi ayniz zamanda ülkemizin önemli tatil cennetidir. Gün geçtikçe değerlenen arsa, konut, turistik tesis  yatırımları prim yapma açısından önemli potansiyel taşımaktadır. Marmariste yapılan kentsel proje çalışmalarının gelecekte önemli katkılarının olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Muğla Marmarisin  değerli yatırım cenneti olmasının altında yatan en önemli etken, turistik bölge kapsamında olmasından kaynaklanmaktadır. Ayrıca ulaşım adına yapılan yatırımlarda  kentin önemini daha da fazla artırmaktadır. Havaalanının yakın olması avantajdır.

Konut, otel yatırımlarının yenilenmesiyle gelecek  yıllarda marka değerinin artacağı düşünüldüğünde, gelen turistlerin sayısı, kalitesinde artış gözlemlenmesi beklenmektedir. Doğru orantılı olarak yatırım projelerinin de değeri artacaktır.

AVM meş merkezi konseptinde yapılan yatırım projeleri Marmarisi daha da değerli kılması beklendiğinden sınırlı da olsa bu yönde gelişmeler izleniyor. Ciddi tehtit Marmarisin emekli kenti olmasıdır. En önemli sıkıntı ise arsa arzının kronik darlığıdır. Bu nedenle kentsel dönüşüm giderek yaygınlaşmaktadır. Buradan yeni fırsatlar oluşmaktadır.

Gönenç Emlak Şirketi

Profesyonel meş anlayışının gerektirdiğme  teknolojik olanakları özenle kullanıyoruz. Gayrimenkul sektörel piyasasının gerektirdiğme tüm önemli, güncel bilgileri  araştırıp kullanmaya devam ediyoruz. Pusulanız doğru bilgi olsun, söylemi ekseninde bilgiyi paylaşmayı önemsiyoruz. Deneyim, birikim, bigi ile oluşan vizyon temelinde müşteri memnuniyeti odaklı hizmet satın almanız önerilir.

Marmariste yapacağınız Marmaris Satılık daire, Marmaris Satılık ev gibi planlarınıza ulaşmak amacıyla öncelikli adresiniz neden  Gonenc Emlak Şirketi olmasın?Gonenc Emlak Şirketi gayrimenkul fırsatları ve Marmaris satılık daire arsa villa yazlık konut ilan bilgilerini sunmaktadır. Marmariste gayrimenkul fırsatları bitmez. 

Yatırımın kalbi Marmariste ve özellikle çevresinde  atıyor. Danışmak kazandırır. İstek, sorularınızı bize ulaşın sayfamızdan iletebilirsiniz.

 



Slayt görünümünde izlemek meçin lütfen resimlerden herhangi birisi üzerine tıklayınız.

marmaris-emlak-sitesi.jpg
nerede_alsam.jpg
mobil-uyumlu-site.jpg
ticaret_odasi_uyesiyiz1.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap