Gayrimenkul Finansmanı

Blog > Gayrimenkul Finansmanı

Gayrimenkul Finansmanı

Emlak sektörü hakkında Amerika Birleşik Devletleri finans dünyasında gayrimenkul finansmanı seçenekleri içeriği kıyaslama yapmak için izleyicilerimize sunuldu. Konuyla ilgisi olanların eleştiri ve yorumlarını iletmesini bekleriz. Gayrimenkul sektörü hakkında paylaşımlara gelen destek nedeniyle Genel ve yerel olarak Marmaris emlak piyasası için devam edeceğiz. İşte gayrimenkul finansmanı seçenekleri.

Nakit Finansman

Yatırımcı olarak nakit, istediğinizi elde etmek için anıtsal araçtır. Nakit finansman, daha fazla teklifin kabul edilmesinin yanı sıra, yatırımcıların faizden tasarruf etmelerini, nakit akışlarını artırmalarını, yatırımlarında anında öz kaynak almalarını sağlar. Ayrıca yatırımcıları satın alma tutarından tasarruf etme yeteneğine de sahiptir. 2016'nın ilk çeyreğinde, tek ailelik evler, apartman dairelerde tamamı nakit ev satın alanlar, ülke çapındaki tüm ev alıcılarından ortalama metrekare başına yüzde 23 daha az ödedi. Ayrıca, mülk için nakit ödemenin mantıklı olduğu gibi diğer finansman seçeneklerinin düşünülmesi gereken diğer zamanların olacağını hatırlamak önemlidir. Ancak, kendi sermayeniz varsa, onu her zaman mümkün olan en iyi senaryolarda kullanmayı düşünmelisiniz.

Zor Borç Verenler

Özel işletmeler ile bireyler tarafından finanse edilen zor borç verenler, gayrimenkul yatırımcıları kısa vadeli, yüksek oranlı kredi sağlar. Bankaların kredi derecesi standartlarına uymayan bu finansman seçeneği, genellikle mülkü yenilemek isteyen iyileştirme uzmanları tarafından kullanılır. Zor para finansmanı gayrimenkul yatırımı amaçlı gayrimenkulün değerine göre belirlenir. Kredinin büyüklüğünü belirlemede Onarım Sonrası Değeri analiz eder. Anlaşmanın tamamını finanse etmeyecektir. Ancak bunun yerine satın alma fiyatının veya yüzde 50 ila 70 arasında değişen onarım sonrası değerin yüzdesini finanse edecektir. Tefeci, kredi faizinden ayrıca da ücret alırlar. Ücretler, kredi tutarına göre ek yüzde ücretlerini temsil eden noktalarla (üç ila beş) tanımlanır. Borç verenler çok daha yüksek faiz oranları talep eder - bazen geleneksel ipotek tutarının iki katı artı ücretler. Sonunda, tümünün farklı gereksinimleri olacaktır. Gayrimenkul yatırımcılarının kendisini neyin içine soktuklarının tam anlamıyla farkında olmaları gerekiyor.

Özel Borç Verenler

Özel tefeci, her yeni yatırımcının büyümesinin ayrılmaz parçasıdır. İşinize sermaye yatırmak üzere gerekli araçlara, niyete sahiplerdir. Sizinle birlikte çalışmakla en az onlar kadar ilgi gösterirler. Genel açıdan bakarsak, yatırımcılara belirli faiz oranı karşılığında gayrimenkul satın almada nakit sağlayacaktır. Şartlar önceden belirlenir. Net belirli geri ödeme süresiyle, altı aydan yıla kadar herhangi yerde mümkündür. Kredi, yatırımcıların belirli mülkün değerini kısa sürede, tipik yenileme yoluyla arttıracağına inandıklarında en yaygın olanıdır. Özel paranın yalnızca sabit para gibi açıkça tanımlanmış çıkış stratejiniz olduğunda kullanılması gerektiğini anlamak da önemlidir.

Bireysel Emeklilik Hesapları

En temel düzeyinde, zamanla bileşik, vergisiz büyümeye izin sağlayan tasarruf hesabıdır. Gayrimenkul finansmanı seçenekleri kapsamında Bireysel Emeklilik Hesabı sahibi gayrimenkul olmak üzere çeşitli seçenekleri kontrol edebildiğinden diğer tasarruf hesaplarından benzersizdir. Kendi kendini yöneten IRA hesabı sahipleri, vergileri erteleyebilmeye devam ederken mülk satın alma, yenileme ile satmanın benzersiz avantajından yararlanır. Ancak, 60 yaşın altındaki sahiplerin erken para çekme cezasına tabi olduğunu belirtmek önemlidir.

Satıcı Finansmanı

Gayrimenkul finansmanı için hem yatırımcının hem de satıcının karşılıklı yarar sağlayan satıcı finansman anlaşması yapacağı bazı senaryolar vardır. Satıcı finansmanında, mülk alıcısı, banka aracılığıyla değil, doğrudan mülkün satıcısına ödeme yapacaktır. Motive olmuş satıcının mülkü daha hızlı satmasına yardımcı olabilir. Finansal ve kredi puanı minimumları gibi geleneksel ipotek kredisi engellerini atlamaktan kurtulabilir. Alıcı satıcı birlikte, daha hızlı işlem sürecinin keyfini çıkarabilir. Kapanış süreciyle ilgili pek çok maliyetten, ücretten kaçınabilir. Ayrıca, malik artık kendi malik finansmanını yönetmek istemiyorsa senet satabilir.

Eşler Arası Kredilendirme

Yatırımcıların diğerlerinden ya da gruplardan (dolayısıyla adı) borç para almasına olanak tanır. Temel süreç, özellikleri oldukça farklı olsa da, zor veya özel para ödünç verme işlemine benzer şekilde düşünülebilir. Bu yöntemler gibi, yatırımcılar da geleneksel fonlamanın katı gereksinimlerini atlayabilir. Ayrıca portföylerinin konuşmayı yapmasına izin sağlayabilir. Bu gayrimenkul finansmanı biçimi, tipik özelliğiyle, diğer finansman türlerinden daha düşük kredi-değer oranı içerir. Mülk satın almada gereken kredi tutarının tamamını ödünç almalarını engeller; Ancak, ihtiyacınız olan finansmanı bulmaktan korkmayın. Bütün kapsamında eşler arası finansman, yüksek derecede esneklik sunar.

 



Slayt görünümü izlemek amacıyla lütfen resimlerden birisinin üzerine tıklayınız.

gayrimenkul-finansmani.jpg
emlak-finansmani.jpg
gayrimenkul-yatirimi.jpg
gayrimenkul-_yatirimi.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap