Dekorasyon Çalışma Alanları

Blog > Dekorasyon Çalışma Alanları

Verimli Çalışma İçin dekorasyon Çalışmaları

Yaşantımızı kolaylaştırmak amacıyla dekorasyon çalışma alanları düzenlemesi konusunda daima yapılabilecekler olduğunu söyleyerek konuyu açalım Marmaris Emlak önerilerimizi sunalım. Sınav hazırlıkları hepimizin hayatının büyük bir dönemini kapsıyor diyebiliriz. Lise ve üniversite sınavları, üniversiteden sonra atanmak için uzmanlık için sınavlar, masa başında yapılan işler derken vaktimizin çoğu sandalye üzerinde geçiyor. Hem bel ve sırt sağlığı açısından hem de çalışma süremizi daha verimli geçilebilmek için çalıştığımız alanların özenle ayarlanmış olması gerekiyor. Doğru ortamda hem ders çalışma hem de iş hayatı çok daha verimli ve konforlu geçebilir. Sizlere konu hakkında kullanabileceğiniz dekorasyon fikirleri sunmak isteriz.

Muğla Marmaris Emlak Konut piyasasından satın alacağınız evin dekorasyonu konusunda bazı müteahhit firmaları iç mimarlık desteği de vermektedir. Özellikle yabancılara yönelik satışlarda mobilyalarda renk seçenekleri de sunulmaktadır. İmar Barışı ile Selimiye Emlak Sektöründe kaçak olan villalar yasal statü kazanınca restorasyon ile birlikte dekorasyon faaliyetleri ön planda yer almaya başladı. 

Çalışma Alanlarında Dekorasyon

  • Çalışma alanı deyince akla ilk çalışma masası geliyor. Masalar yoğunlaşma sağlanmasında oldukça önemli. Verimli bir çalışma için çalışma masalarınız gereksiz eşyalarla doldurulmamalı üzeri boş ve sade olmalı.
  • Çalışırken çoğu kişi uykusunun gelmesinden şikâyet ediyor. Eğer bu sorunu aşmak istiyorsanız masanızı balkon ya da cam önü gibi ışık alan bölgelere koymalısınız.
  • Masa düzeni için bir diğer önemli kriter masanın etrafının çok eşyayla dolu olmaması gereksiz eşyaların etraftan kaldırılmasıdır.
  • Eğer çalışma masanızda bilgisayar da kullanıyorsanız, bilgisayar kullandığınız ve kitap okuduğunuz bölüm ayrı olmalı bilgisayar sürekli dikkatinizi dağıtmamalıdır.
  • Çalışma masalarını koyu renklerden seçmek çalışma esnasında sizi bunaltabilir. Bunun için masalarınızı açık renklerden ve dinlendirici ahşap materyalden seçmeye özen göstermelisiniz.
  • Masalarınızın üzerinde kalem ve kâğıtlarınızı derli toplu bir halde tutacak düzenleyiciler kullanabilirsiniz. Bu düzenleyiciler çalışma esnasında işinizi kolaylaştıracaktır.
  • Masanızın dekorasyonu haricinde üzerinde bulunan eşyalarda önemli. Örneğin bir masada masa aydınlatması mutlaka olmalı. Kitabınıza yönelik odak bir ışık konsantrasyonunuzu artıracaktır.

Çalışma Masası Nasıl Seçilir?

Eğer yeni bir çalışma masası alacaksanız doğru masa seçimi ile çok daha verimli bir çalışma düzeni kurabilirsiniz. Yeni bir masa alırken odanızın büyüklüğüne göre etrafı çok daraltıp sizi boğmayacak ve çalışırken zorlanmayacağınız genişlikte bir masa seçmelisiniz. Ek olarak masaların üzerindeki kitaplıklar kitaplarınızın derli toplu durmasını sağlar. Ancak bu kitaplıkların alanı biraz kararttığını göz ardı etmeyin. Etrafı fazla raf ve dolaplarla dolu masalar bazen dikkat dağıtabilir. Ancak eşyaların dağılmaması için birkaç çekmeceye de kimse hayır demez. Çekmeceli bir masa kalem ve kağıtlarınız için güzel bir depolama alanı oluşturur.

İç mimarlık, dekorasyon yıllar içinde sürekli değişerek gelişim göstermektedir. Bilimde teknolojideki değişiklikler doğrudan yaşantımızı, alışkanlıklarımızı etkiliyor. Yaşanılan mekanın gereksinimlere uygun hale getirmek, renk ışık dekorasyon kombinasyonu ile yaşam konforunu geliştirmek iç mimarın görevidir. İçinde insan unsuru olunca istekler farklılaşır, zenginleşir. Çözümler herhangi bir kalıba bağlı kalmadan olağan üstü değişik olabilir. Temel gereksinimler dışında, kişinin hayat görüşü, beğenisi yönlendirici olur. Basit kuralların pek dışına çıkmadan yaşam alanınızı özgünleştirmek elinizdedir. 

Slayt görünümü için lütfen resimlerden birisine tıklayınız.

Marmaris News.jpg
Gonenc Real Estate.jpg
Marmaris-Haber.jpg
Marmaris-Blog.jpg
marmariste Satılık Ev.jpg
Armutalan Satılık Ev.jpg
İcmeler gayrimenkul.jpg
Siteler Konut.jpg


Tepe Mahallesi Yeniyol Caddesi 38 nci Sokak No 59 Kadriye Gür Apt. Kat 2 B-10 48700 Marmaris - Muğla - Türkiye Ofis 0252 4133089 - Fax 0252 4133090 - Gsm 0532 3120116

Gonenc Emlakçılık Ltd.Şti. © Kuruluş 1994 - Tüm hakkarı saklıdır. sitemap